Booty box

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .GÜNEŞLENENYARASA. tarafından 30 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın Fm bu booty box nedir yani avantajı ne

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ganimet anahtarı olarak biliyorum ancak net bilen arkadaşlar yazacaktır konuyu açık bırakıyorum.

İyi forumlar

3. Nerde gördün bilmiyorum ama sanırım yabancı serverda oynuyorsun ve orada yazıların birinde görmüş olabilirsin booty box'un anlamı ganimet kutusu oluyor sanırım şu oyunda yeşil, sarı, kırmızı, mavi kutular oluyor ya onlar.

4. Booty Box , Ganimet Kutusudur , Korsan Kutusu olarak da bilinir.

İçerisinden En önemli olarak LF4 Lazeri , Gemi Tasarımları ve Ekipmanlar çıkabilir.
    Bunların haricinde cephane , Destekler , Galaksi Kapıları için enerji vs çıkabilir.

Ganimet kutuları da içerisinde ayrılır.

Yeşil Olanlar normal ganimet kutularıdır.

Kırmızı Olanlar ; LF4 Lazeri çıkma şansı 2 Katıdır.

Mavi Olanlar ; LF4 Lazeri çıkma şansı 3 Kattır ve Hercules ( Kalkan Bonusu veren - Mavi Droit Tasarımı) ve Elit gemiler olan Sparhead , Ageis ve Citadel gemi tasarımları da çıkabilir.

Yeşil Ganimet Kutusu Anahtarı , Dükkan ( Shop ) ' da ekstralar bölümünden alınabilir.

Ancak Kırmızı ve Mavi ganimet kutusu sistem tarafından yapılan etkinlikle , Belirli Ücret karşılığı Satın alınabilmektedir.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.