borçlu hesap banı açılırmı borç tahsil edilir mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LANCELOT0101 tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim 2 ayrı çarlarım vardı farklı zamanlarda kredi kartı bilgilerim içinde kalmış ve oyunu oynamadıgım için baskalarına vermştim onlar baskalarına derken o bilgilerler oyun parası yüklen miş ben bilgim olmadan bende bankaya itiraz ettim paralarım iade edildi fakat bana durmadsan borç ödeme bildirimiyle ilgili mailler geliyor ben bu borcu ödemek zorundamıyım be ödemek istemiyorum oyunu kapatsınlar yeterli ben bu mailleri dikkate almalımıyım . böyle problem yasayan arkadaşlar varsa ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilirmi?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

İlgili açıklama bu konuda yapılmıştır açıklamanın alt kısımlarında size ait olan bölüm yazmaktadır hesabınız süresiz kapatılır farklı bir uygulama yapılmaz diye biliyorum ama supporta da sorabilirsiniz ve siz borcunuzu ödeyene kadar kapalı kalacaktır.

Hesap Borçlanması Nedir? Neden Oluşur? Ne Yapılmalı?

3. Merhaba ,

İlave olarak ek bilgi almak isterseniz durumu gerekli bilgilerinizle anlaşılır şekilde yazarak support'a yollayınız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.