boş server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EliTeSDanTeS tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar en boş server neresi gerekirse tek takılayım :) millet x2 cephaneye 3 m basacak kadar zengin olmasın hem bi insan niye 3-5 m basar ki x2 cephaneye o 3 m i kasana kadar kesdiğin yaratıklardan gelen uri ile 3k alırsın ondan

neyse gerekirse tek takılayım :D ama şu elitlik olayını azcık deneyim edinmek istiyorum

türkçe sunucu olmasada olur yeterki boş olsun

2. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

elit edinmek istiyorsan illa almana gerek yok kapılara gg basarken hiç istemediğin kadar elit biriktirebiliyorsun zaten 100000 uri çek mesela 100erli 100erli istediğin kapıya bas yada 50şerli bas göreceksin nasıl elit biriktiğini

3. elitten kastım o değil di :( elit gemi heni ihalede 10 k ya lf alalım 100-200 m gün lük ihaleden tasarım alalım falan kastım oydu yoksa cephanenin ben.... kutudanda çıkartıyorum onu benşu gg terror kapısına girene kadar x2 cephaneden başka elit mermi harcamışlığım yokdu darkorbitte oraya girdim bütün cephaneyi harcadım bitirdim

4. aries123

aries123 User

Bizim sw ideal olabilir
    İris 5 m 15m arası
    lf3 ve bo2 5m 15m arası
    Ektralar bedavaya yakın
    Kamufle cpular
    10lu 10m 15m
    50li 25m 40m
    Aegis 300m 400m
    Veteran tasarımı 50m 100marası arası
    Elit tasarımı 100m 150m arası
    Citadel 250m 350m arası
    Tasarımları bedevaya yakın
    Sperhead 100m
    Tasarımlatı bedavaya yakın
    Haftalık ihalede satılan goli yetenek tasarımları ve simsek tasarımı 500m 1 t arası
    Sever gb2 britanya 2 serverı
    Kasılmak icin ideal olabilir ama etkinliklerde kimse kimseye acımıyor. Cok bos sayılmaz ama pek kimse olmuyo :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.