boşa giden kapılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

hafta sonu oyundaki donma yüzünden birçok kişinin kapısı boşa gitmiş anladığım kadarıyla...forumdan takip ettiğmde gördümki bazı arkadaşların sorunlarını idlerini alarak birilerine ilet,yorsunuz...bende idmi versem benimkinide iletirmisiniz...

2. Merhaba ,

Bu tür konuları ilk etapta sizler de support'a iletebilirsiniz. İnceleme sonrasında gerekli birşey varsa yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

3. Ben yazdım fakat yapabileceğim birşey yok gibi cümleler kurdular.

4. Merhaba ,

Bizim forumdan oyuna müdahale etme yetkimiz yok maalesef. Bu tür konularda yetkili support'tur. Zaten sistem hatasından dolayı olduysa iade edilir.

İyi forumlar.

5. takemyhard

takemyhard User

aynı gün aynı saate aynı srvrda bukadar oyuncunun kapısı sadece kendi hatalarından dolayı gitmiştir eminim...sistem kusursuz işlemiştir...:eek:o_O:confused::(:mad:

6. kıyamet modum sizcede oyunda bu kadar oyuncuların üzerlerine giderlerken birde üstüne böyle şeyleri görmezden gelmeleri biraz hoşnutsuz bir davranış değilmi?

şimdi siz modsunuz oyunu kötüleyecek birşey söyleyemezsiniz ama işte bizde haklıyız.
    birer oyuncu olarak biz ve sizler neden bu oyuna bağımlıymışız gibi hareket ediliyor?

bize ihtiyaçları mı yok? sıralamaya oynayan gemiler zaten urilerini çekiyorlar ve herşey bitiyormu yani onların parası yeter mi denilmeye çalışılıyor

7. Drowhake

Drowhake User

@takemyhard

Anlamıyorsunuz herhalde !

Kıyamet sadece forum için yetkili sizin burada oyun içindeki hatalardan dolayı oluşan triplerinizi çekmek zorunda değil !

Ayrıca diyor ya o saat bir sorun yaşanmış ve herkesin gitmiş diyor oyuncu hatası değil sistem hatası diyor .

Daha dikkatli oku ve yorum yap lütfen !

8. sakin ol kardeşim :) tartışıyoruz sadece :) (çok çabuk parlıyorsun :))

9. Drowhake

Drowhake User

Hayır herkes böyle konu açıyor bir foruma baksın ne oluyor ne bitiyor sürekli bir çıldırma hali.

Biliyorum çabuk parladığımı ama sinir oldum mu da baya bir yazarım :oops:

Hak verin , çok sinir olduğum tipler var gerçekten. :mad:

10. adam azıcık baksa foruma etkinliklerden dolayı böyle bi sıkıntıyı herkesin yaşadığını göecek ama bakmıyor işte

11. Merhaba ,

Arkadaşlar kimsenin görmezden geldiği yok fakat genel bir sorun olduğuna karar vermeden önce bir takım alternatif çözüm önerilerini yazarız. Ayrıca hem oyun hem kullanıcı kaynaklı olmayan bir takım şeylerde olabiliyor. Bazen internet ile ilgili genel sorunlar olabiliyor.

Ayrıca eğer gerçekten iletilmesi gereken birşey varsa mutlaka iletiyoruz bu konuda içiniz rahat olsun.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.