boşluk

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►VooDoo[Pro] tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleyküm sayın modum benim sorum şu bazı oyuncuların isimlerininde x y z bunun gibi nickler koyuyuor aralarında boşluk var bunu nasıl yapıyorlar ?

2. tahminimce oyun ekranında gözükmeyen karakterlerden koyuyorlar o harflerin arasına. böylece sanki boşluk varmış gibi gözüküyor. mesela sen nickin V O O D O O olsun istiyorsan V ile O arasına arapça bi karakter koy, oyun ekranında sanki boşluk varmış gibi gözükür.

3. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi oyun içinde gözükmeyen karakterlerden kullanıyorlardır. Gözükmüyor ama oyunda boşluk yerine geçiyor olabilir. Şu anda net bilgi yok bu konuyla ilgili fakat kullanan kişilere sormayı deneyin.

İyi forumlar.

4. Merhaba ,

Konu dışı ve tartışmaya gidecek mesajlar silinmiştir. Lütfen bu tür mesajlar yazmayalım.

İyi forumlar.

5. Ben Denedim darkorbittin oyun ekranında gözükmeyen karekterleri ancak olmuyor isim böyleya VooDoo ortalarına gözükmeyen karektrler koydum nickim bitişik gözüküyor....

6. KARANLIK

KARANLIK User

Benim hatırladığım kadarıyla bu nickler yasaktı.Kullanarak geminizi riske atmayınız.Bir daha denk geldiğinizde ekran görüntünüzü çekip supporta yollayınız.İyi forumlar.

7. Nickinin arasına boşluk doldurmaya uğraşana kadar ekipmanını elitleştirmeye yönelik hareketler yap.Önemli olan iç güzellik,bilirsin... takma kafaya

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgi verilmiş kilitenmesi uygundur

Kyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.