Boss Kristallon da yaşananlar :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 22 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Bilmem başınıza geldimi benim bu 2 günüdür başıma geldi Boss Kristallon kesiyorum solo ve normal olarak dedim portal ın oraya getiriyorum karşı şirketten biri dalarsa ve ordan biri grup atarsa ok lerim yoksa kendim keserim neyse bu 2 gündür portala geldiğimde aynı şirket elemanları dalıyor bana anlamadım grup atıyorum gruba girmiyor dedim ne oluyor illa beni Boss Kristallon terk etmemi istiyor anladım herhalde o kesmek istiyor kaymagını yemek ben ne yaptıgını anlayana kadar bana sıkıyor tabı can iniyor benim ve ben bırakıyorum bakıyım dedım ne yapacaklar Boss Kristallon a onlar devam edıyor böyle yapan sadece bir kişiden bahsetmiyorum dünden beri Boss Kristallon da hep aynı olay hmm dedim bu ya ******* yada işin raconu öyle ha ben yaparmıyım yapmam yapanlarlada ugrasmaya basladım o Boss Kristallon kesmekten daha zevklı beni kestirmekten vazgeçirip kendileri kesmeye çalısırken portal kaçıp kaçmaları güzel şeref puan vs takmıyor insan :)) haa işin ilginci yapanlarda genelde Türkler :/ Yai demem şu bu olay normalmi ? :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ağustos 2015
    •*Sehzade*• bunu beğendi.
  2. bu herzaman olan bişey zaten o yüzden sağlam değilsen yada sağlam bi grubun yoksa boss talondan uzak dur derim :)

3. aslında bunun nedeni krisi kendisi kesmesinin yanında eğer görevi varsa ve sizin krisi kesme süreniz uzunsa bekelememek.daha gemileri bos kris kesemeycek yada uzun sürede kesebilecekler kesmeseler daha iyi..

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak kullandığınız üsluba dikkat ediniz.Ardından olabilir maalesef ki yapabileceğimiz birşey bulunmamakta.

İyi forumlar

5. DaRRaB

DaRRaB User

Yok ilginçi bazıları kendi de kesmiyor sana sıkıyor baya senın can iniyor oda kesmiyor sonra canı yenileyip intikam :)

Ben bu konu hakkında herhangi birşey istemedim okursanız sadece birşey paylaştım ve bunun bir anlamı varmı diye sordum uslup bence yasananlara cuk oturmustur tşk.;)

6. takemyhard

takemyhard User

bunu yapan Türkler derken siz israil vatandaşımısınız acaba?... insanın saygınlığı ırkıyla belirlendiği zaman sizin sözleriniz değer kazanır... faşizm uluslararası bir suçtur dikkat edin ...

7. DaRRaB

DaRRaB User

Pfff Oynadıgım serverda genelde yabancılar var nasıl açıklayacagım kendı vatantadasımı ? İsrail vatandası olsam sucmu ?? söyle bakalım israil vatandası olunca sorunmu neyin kafasısın arkadas ben neyın ne oldugunu senden daha iyi biliyorum olayı baska yere çekme nedemek istediğimi anlayan anladı nedeme israil vatandasımısın israil asıl ırkçı sensın sanırm boş boş konusma canımı sıkma.

8. coder545

coder545 User

abd serverinda oynadim dusmana gecebilirmiyim dedigimde geciriyolardi tr de diyince gec derler haritanin ortasinda keserler bizim oyuncu kitlemizin yasi daha kucuk oldugundan bu olaylar daha fazla yasaniyor , portta sana dalanlar muhtemelen 10 yasinda flaxli goliler

•*Sehzade*• ve takemyhard bunu beğendi.
  9. takemyhard

takemyhard User

teşekkür ederm israil vatandaşı olmayan ama bilmediğim başka bir ülkenin vatandaşı olan değerli kardeşim...yolun ve sonun hayırlı olsun...bidaha Türk derken ağzını hayırlara aç inşallah ..canını sıktığım içinde sonsuz özürlerimi kabul et....

10. DaRRaB

DaRRaB User

Aynen katılıyorum

Kardeşin felan değilim boş muhabbet yapma bana boşboş yazma ırkçılık vs ne biliosunda ne yaşadında ne gordunde bana ırkçılık dersi veriyosun sen israil vatandaşımısın derken bana kimin ırkçı oldugunu soyledin akşam akşam sıkma canımı yeter cvb da yazma

heryerde çıkar senini gibi ne dediğini bilmeyen Bak Türk diyorum nerenle okuyosun merak ettim aslında utanmadan bana nereli belli olmayan baska ulkenın vatandası dıosun oku yukarda bak ne yazmısım aksam aksam özentimisin ne sın

11. Merhaba ,

Arkadaşlar forum kuralları gereği bu tür şeylere girmeyelim. Tartışmayı devam ettirmeyip kapatırsanız sevinirim.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

12. DELİDOLU3

DELİDOLU3 User

Ben Çek 3 te oynuyorum, gal diye bir klan açtılar içinde türkiyeden oyuncular var, yok biji pkk, yok gerilla, yok terör örgütü liderlerinin isimleri, Türkiye Cumhuriyeti'ne lanet okumalar, teke teke çağırıp ts den tüm klanı çağırmak, milletin npclerini çalmak, istasyon keserken en son gelip kendisi kesmek, vb... Ben artık bu durumdan sıkıldım, server da sıkıldı. Türklere küfrediyorlar artık, bot kullanan mı var, auto ya atan mı var yok aim bot yapan mı var yeter artık sıkıldık Türk adına leke sürülmesinden Darkorbit. Şu oyuncu kitlesini bi değiştiremediniz iki de bir terör örgütü propagandası yapıyorlar, oyunu zevksiz kılıyolar. Sonra neden Türklere laf atılıyo falan filan. Alın size nedeni.

takemyhard bunu beğendi.
  13. takemyhard

takemyhard User

okuma yazmayı Türkiyede öğrendiğim için kendimi şanslı görüyorum... Allah herkeze nasip etmiyor demekki...bir faşist olarak tüm ırklara veya klanlara...yada aşiretlere...yada tarikatlara.... yada ( özellikle ) hiçbir şeyi yada kimsesi olmayan tüm insanlara selam olsun...

DELİDOLU3 bunu beğendi.
  14. DELİDOLU3

DELİDOLU3 User

Yanlış anladın, ben türkiyedeyim zaten.:)

takemyhard bunu beğendi.
  15. takemyhard

takemyhard User

CESURYÜREK kimsenin söyleyemediğini söylemek yürek ister... yüreğin hiçbirdilde kaşılığı tam olarak anlatılmaz...bir kaplumbağa adası insanları birde orta asya bozkırları bilir anlamını...terörizm sadece bu coğrafyaya ait değil...mesela şuanda yaşadığınız ülke size sağladığı refahı terör finansmanından sağlıyor...ama birde atasözü var bilirmisin...keser döner sap döner ...gün olur hesap döner.... (sözüm size değil yanlış anlamayın lütfen) bir ata sözü daha ...besle kargayı oysun gözünü...beslesinler bakalım nereye kadar beslerse.. bu vahşet önce onları vuracak haberleri yok...terörizm vahşettir... ne sebeble olursa olsun destekleyenlerde vahşidir...sıkıysam sonsuz özür...

16. Konuyla her ne kadar ilgisi olmasa da sizinle boss kristallon ile ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum.

"Yanlış hatırlamıyorsam 2 ay önceydi , uykuluydum.Yan çarımda hammaddeleri satmak için x-8'e gidiyordum orada irisleride tamir edip uyuyacaktım.X-8'e giderken Boss Kristallon gördüm canı çok azdı.Yaklaşık 300-400k canı vardı.Saldırdım patlayacaktı ben rahattım ikimizde birbirimize vuruyorduk ben fazla rahattım maalesef.Dalmışım gitmişim...Kendime geldim ve patladığımı gördüm.

Tamir oldum ve korktuğum şeyin başına geldiğini gördüm...İrislerim patlamıştı :((Apis ile birlikte..Dro CPU ' yu takmadığım için pişmanım)

Sinirlendim tekrar gittim ve yine patladım.Bu sefer olduğum yere tamir oldum ve maalesef yine patladım.
    Sonra sinirlendim girdim ekipmana tüm malzemelerimi sattım:mad::mad::mad:"

takemyhard bunu beğendi.
  17. takemyhard

takemyhard User

iyiymiş :))

18. DELİDOLU3

DELİDOLU3 User

Üzüldüm yahu :( Bende 1 sene önce full iris goli iken x4 rsb aegisli adama dalıyordum adam sürekli beni kesiyordu ve rütbesi benden düşüktü. 2-3 defa kesildim sonra ekipmanımı satmayı düşündüm sonra vazgeçtim. Şu an 10 havoc 4 herkül gayet memnunum. :)

takemyhard bunu beğendi.
  19. takemyhard

takemyhard User

muhabbet buna dayandığına göre bir hikayede benden olsun :) yılbaşının 1 yada 2 gün sonrasıydı tam hatırlamıyorum...ben 20 lvl uzmnyzbaşıyım kapıştığım arkadaşda acemiyzbaşı... bana dediki sen boşuna uğraşıyorsun...beni kesemezsin...bende dedimki sen bot kullanıyorsun onun için kesemiyorum...o dediki kulanıyorum...nolacak...en fazla şeref puanımı silerler...ondan sonra yaklaşık 7 ay oynamadım bu oyunu...şimdi biraz temizlenmiş gibi.. hiçolmazsa çavuşlardan kaçmamız gerekmiyor :) pusat falan aldım şimdi..vip ... yeni botçular türeyinceye kadar oyunun keyfini sürmeye çalışıyorum...hepinize iyi oyunlar :) ( tam vip alığım gün oluyor bu olay...1 aylık vip tekbirtane bile hareket yok) artık siz düşünün...

20. DELİDOLU3

DELİDOLU3 User

Valla ben indirim ve x2 kutu çekmiştim tatil olacak diye sonra gittik dağ evine boşa gitti hiç unutmam bu da benden. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.