Boss Kristallon da yaşananlar :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 22 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. تأثير

تأثير User

Sen bunu yazarken israil vatandasi misin diye sordugunda irkcilik yapmadin degil mi kardesim. Zeka fiskiriyor valla

DaRRaB bunu beğendi.
  2. (Patiq)

(Patiq) User

Allah aşkına aklı olan bir insan bır boos tallon ıcın sırketıne sıkarmı ya emeğe ihanet bu sabretsin kessin görevi varsa partı atsın dimi ben oyle davrananların ruh halınden ve akıllarından suphe ederım ne zevk alıyorlarsa bır bosss tallon kesıne full + full olduklarını sanıyorlar ben ole davrananları gorunce kendı sırketımdende olsa dırek kesıyorum onları akılları belkı baslarına gelır kı sanmam oyle davrananların dedım gıbı bırakın cayırda bayırda kossunlar cunku bellı coluk cocuk onlar o akıl zıhnıyetı boyle davranı-- bıraz agır oldu konusmam ama herkes bole dusunuyordur

DaRRaB bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Arkadaşlar bu son uyarımdır. Bu mesajdan sonra konuyu amacı dışına cıkaracak tür mesaj yazmayın. Şayet yazılırsa konu kilitlenecektir. Uyarıyı dikkate almayanlar için işlem uygulanacaktır.

İyi forumlar.

4. Eskiden DarkOrbit'te istasyon bastıklarını hatırlıyorum :) (Normal istasyon KSİ değil) gerçi eskiden çok oluyordu benden daha iyi biliyorsunuz :)

takemyhard ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  5. takemyhard

takemyhard User

youtobe'ta hala videoları var...:) enson 2 yıl önce gördüm böyle bir baskını...iki goli kesmişliğim var yani :) (kaç kere gümlediğimi sorma lütfen :) )

6. Bugün ilk defa KSİ korudum düşmanlar geldi bir adamla beraber kestik attık hepsini :) Ne kadar zevkliymiş böyle güçlü adamları kesmesi :D

takemyhard bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.