Boss npcler hakkındaki fikrim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 23 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba arkadaşlar ne zamandır aklımda olan ama bi türlü üşenip açamadığım konuyu şuanda açıyorum Bildiğiniz gibi boss npcler var oyunda ve bu npcler normal npclerin 4 katı oluyor.. Ve oyunda bir çok boss npc'lerle ilgili görevler var şimdi fikrin ne diceksiniz ? hemen anlatayım bence bu 'boss' ismini gerçektende boss yapma zamanı çünkü şöyle söylemem gerekirse ben sürekli x7 haritasında kasılıyorum ve gemim yeterince sağlam 5-6 tane kristalonu çok rahat bir şekilde kesebiliyorum fakat normal bir kristalondan 4 kat daha güçlü olan bir kristalonu yani boss kristalonu ise nerden bakarsanız 5-6 tane kristalon kesme süremden çok daha fazla bir sürede kesiyorum..Bence boss npclerin verildiği ödül arttmalı adı üstünde boss npc hem boss kesmek artık daha keyifli olur..Hemde oyuna heyecan gelir diye düşünüyorum..Acaba benimle aynı fikirdemisiniz ?

___________CAN bunu beğendi.
  2. boss tallon 4 tallon gücündeydi galiba bencede artsın biraz ödül

3. bencede artmalı cubikonda 30 saniye gibi bi zamanda 100-150 yani bos tallon urisini 2buçuk dakkada yapabiliryoruz bencede ödül artmalı

4. Prophecy

Prophecy User

aynen bence de artsın :)

5. Anket açsan iyiydi +1

6. Ancasin

Ancasin User

Boss kristallon, kristallondan 4 kat daha fazla darbe puanına ve kalkanına sahiptir. Boss kristallonun verdiği tecrübe puanı, şeref puanı ve uridium da kristallonun verdiğinden 4 kat daha fazladır. Bu örnek diğer bosslar için de geçerlidir. Yani durum olması gerektiği gibi.

Atıyorum ödülü 5 katına çıkarsalar, bossun gücünü de 5 katına çıkarırlar. Fikrin 1.000 oy da olsa dediğin gibi yapılacağına inanmıyorum malesef.

7. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

ama şöyle düşün ben mesela her boss kestiğimde düşünürüm şimdi bu bossa harcıyacağım zamana gider 5-6 tane kristalonu keserim daha kolay ama 4 katı olan bossda daha çok zorlanıyorum o yüzden ödüllerinde birazcık artma olursa daha eğlenceli olur diye düşünüyorum ve boss kesmek biraz daha keyifli olur

8. Gereksiz bir istek zaten normal haritalar bom boş millet low da + bu oyunda her yenilik geldıgınde beraberinde sorunlarla geliyor en iyisi dokunmayın böyle kalsın bos ödülü yetmiyorsa yanında birde tallon kes :D

9. ödüller aynı kalsada boss ve uber yaratıkların çöpünden azda olsa semprom çıkabilir

10. Youjin

Youjin User

evet semprom yetmiyor bazen yaratıklardan semprom çıkması iyi olurdu

11. @RAMMFİRE, güzel kardeşim. Boss lokum görevi yaparken çok uyuz olurdum. Yapacağın şey şu : Tallonları normal güzel keseceksin, ama sürekli pet atacaksın. Tallonların yanında bi de boss tallon duracak, o da petten nasibini alacak. Darbesi yarının altına düşünce onu kesip aynen devam edeceksin. Çok karlı olduğunu görürsün. Ama bu teknik genelde yaratığa konacak başka kimsenin olmadığı saatlerde işe yarar.

12. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

aynen öyle yapıyorum özelliklede en az oyuncu olan saattlerde şimdi yanıma bi boss takıyorum ve sürekli kristalon buluyorum kesiyorum kesiyorum her kami attığımda tabi bossda nasibini alıyo daha sonra ise bossu kesiyorum :D çook kaarlı bi yöntem tabiki ama herzaman işlemiyor malesef onun için bu konuyu açtım (bu arada bu yöntemi tek ben yapmıyormuşum :D )

13. Seprom olmayınca çok yaparım :D

14. DraydiBoy

DraydiBoy User

olabilir +1

15. Olmalı

16. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.