boss skoll

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..YAKISIKLI.. tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. easy kapısında 3 dalgadaki skoll nasıl geçiliyor anlamadım devamlı icy geliyor ve canını dolduruyor bir taktik varmıki bunun bilen birisi yazabilirmi arkadaşlar..

2. Merhaba ,

2-3 saniye saldırıp 15-20 saniye geri çekilerek şeklinde yazmışlar henüz kendim yapmadım forumda üyelerin yazdığı ortalama bu şekidedir.

İyi forumlar.

3. SKOLL canını değil sadece kalkanını yeniliyo ayrıca ıcy ler bi kaikazelik zaten ıcyler gelince kami atacan sonra scoll e saldırıya dewam edecen

4. =SoundMan=

=SoundMan= User

zor kapıda 3. dalgada patladım ...
    yeniden girsem kapıya baştanmı başatıyor kalınan yerdenmi...

5. Youjin

Youjin User

skola hareket halindeyken sıkarak vurcan ve uzaklaşçan yanında 5 saniyeden çok durursan yaratık çıkarır

6. cücücüm

cücücüm User

Pet kamikaze yoksa çok zor

7. skoll arkadaslar asilinda cok kolay ellit bile harcamiyorsunuz
    1 vipsen
    2 petin varsa
    3 kami kazi
    olay biter durmadan pet atacaksiniz etrafinda ve zaten siz pet atikca ufak yaratiklar koseye kaciyor ama yaninda durmayin pet at kac o yaratigi kolay kolay kesemezsiniz normal sartlarda bu yuzden pet on pilana cikiyor

8. Kardeşim ben venomu aldım kami x4 rsb güve ile 10 dk bitirdim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.