Bot ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 20 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dün akşam sadece foruma girmek üzere kullandığım tr2 serverindeki çarım ban yedi bot uyarısı aldı ki ben bu çardan daha 1 kere bile oyuna girip bırak canavar kestirmeyi gemiyi bile hareket ettirmedim ve bot banı alıyor başka bir konu ise gerçekten bot kullanan ve bunu apaçık belli etmemiz halinde ban yemeyen adam yerine benim 0 tp 0 şp li çarım ban yiyor bu ne saçmalık birşey bunu açıklısın lütfen biri !!!

2. Supporta yazmanız gerekiyor. Sorununuzu açık bir şekilde yazarsanız yardımcı olurlar. Yardımcı olmasalar bile forumda bir şey yapılamıyor :D

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tarihine dikkat ettiyseniz 2013 yılında gerçekleşmiş bir olay bu.Eğer hesaba 6 aydan uzun süre girmeyine hesaptakinler silinmeye başlıyor.Bu şekilde herşey silinmiş olabilir bu konuda birşey diyemem.Belki oynadınız uzun bir süre girmeyince hesap boş hale geldi.Belkide oynamadınız ben bunu buradan bilmiyorum. Çünkü haksız yere banlama yapılmaz.Support ile iletişim haline geçiniz.Taramalarda devam etmektedir.Gereken cezaları geç de olsa alacaklar.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.