Öneri bot banlamaları daha sık yapılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 5 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bot taraması yapılır yapılmaz banlama(ceza) olsun mu ?

1. evet

88,9%
  2. hayır

11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şuan ki yapılan banlamalar neredeyse yıldan yıla yapılıyor ve buda haritalarda otomatik pilot görmemize neden oluyor ve banlama süresi uzatıldıkça kullananlar bir o kadarda artıyor.Haksız kazançları da o kadar artıyor.

Benim fikrim botlar yapılan taramalarda tespit edilir edilmez banlanması.En azından haftalık banlama olması gerekir.

hayır diyenlerin çoğu büyük ihtimal işlerine gelmeyen oto kullananlar.Haklı bir itiraz sebebiniz var ise yazarsanız sevinirim.Oylarınız yorumlarınız ile pekiştirirseniz raporlanması daha çabuk olur.

Son düzenlenen: 5 Ocak 2019
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Yine de konu arkadaşlarımızdan destek aldığı sürece biz de raporlarımız ile sizlere destek olmak isteriz.

İyi forumlar.

3. Bu konuda açılan başka bir kaç konu vardı hatırladığım kadarıyla ayrıca yılda bir çok kez tarama yapılıyor ve bu taramalar sonrası cezalar tarama bitiminde veriliyor diye biliyorum. Cezaların taramalardan ne kadar sonra verildiğinden ziyade ne cezalar verildiği de önemli bu cezalar genellikle kalıcı banlar değil. 1 günde milyonlarca şeref puanı kasabilen botlara şeref puanı cezası tecrübe puanı cezası veriliyor bazı bot kullanıcılarının o kadar umrunda değil ki bu durum bazıları taramada yakalandıklarını bile anlamıyor. Umarım bu sistem değişir ve gerçek bir cezalandırma yapılabilir oyunda. Ayrıca oyun bu tek düze halini bırakıp farklı şeyler denemez ise bırakan bot hesaplar geri gelmeyecektir. Geliştiriciler bunun farkında olmalılar ki resmen dur dur tamam benim oyunum tamamen kendini tekrar üzerine kurulu bu yüzden al biraz kullan diyor.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz yeterli ilgi ve desteği görmemiş olduğundan kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.