Bot Banlamaları olsun

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ™••◄KΛЯΛ••LOЯÐ►™ALBY tarafından 8 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Chat banına genel af bota geçit yok

1. BOT kullanana 15 yıllık ban

80,0%
  2. yasal olsun herkes kullansın

20,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. artık su bot sorununa el atın bu kadarda olmaz adamlar atıyor bota hesap 1 ayda canavar oluyor resmen az adaletiniz olsun her hesaba girdiğimde sıralamada gerilediğini görüyorum bu kadar da olmaz artık bu oyunu bırakıyorum

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Başlığınızı gerekli şekilde düzenledim ayrıca konunuzu gerekli yere taşıdım.

Bot banlamaları merkez ekip tarafından yapılmaktadır. Türkiye ekibinin botlara karşı cezai işlem uygulama yetkisi yoktur. Emin olun merkez ekip tarafından yetki verilse istisna olmadan her hesap cezasını çekecektir.

İyi Forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  3. _DODGE_

_DODGE_ User

Bot mevzusu biraz zor çözülür , 10 senedir aynı terane bu sorunun çözülebileceğine ben pek inanmıyorum açıkçası yılan hikkayesine döndü.

Karşılarında bir ton hile yazan hacker , script kiddie var , oyun açıklarını düzeltseler ilk sorun çözülecekteeee kime anlatıyoruz :) Senelerdir aynı şeyler.

Burada ki moderatörlere üzülüyorum sürekli biz yapmıyoruz merkez yapıyor demekten yoruluyorlar...

Bu oyunu 2006'dan beri oynuyordum 2017'de temelli olarak bıraktım vr hala bıraktığım gibi aynı hatalar var çoğu rapor edilmişti.

Sürekli oyuna yeni şeyler getirmek yerine belli bir süre oyunu bakıma alıp yama getirmektense hataları çözseler , o arada istila , spaceball gibi etkinliklerle oyuncuları memnun etseler yada 1 hafta gibi bakım yapılsa oyunculara hediye verseler memnun etseler inanın bana oyun 10 kat daha güzelleşir.

Ne yazık ki bigpointin politikaları nedeniyle bir türlü bu sorunlar aşılamamakta. Oyuncu kitlesinin çoğu gitti ne yazık ki. Oyunda saygı yok , seviye yok , bir kaç klanın tekelinde oyun , botlar her yerde , hileler her yerde , çözülmesi gereken 10 seneden fazla mevzu ve problemler var.

Kısacası zaman işliyor ve biz oyuncular ve eski oyuncular olarak izlemeye devam ediyoruz :)

ℓαηeт bunu beğendi.