Bot banlamaları.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **EfeM**[KEJ] tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ücret karşılığı banlanan çarlar tekrar açılsın mı?

1. Evet,

50,0%
  2. Hayır,

50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese iyi akşamlar ve iyi oyunlar ben önceden bot kullanmış ve bunun yüzünden ban yemiş bir 7 senelik DarkOrbit oyuncusuyum yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu bilsem bile geçmiş zamanlarda herkes kullandığı için bende kullandım kimseden geri kalmak istemedim ama yanlış düşünmüşüm bunun için hakkını yediğim herkesten özür dilerim şimdi asıl tartışmak istediğim konu sayın adminlerimi DO ekibine bir istek göndermek istiyorum benim gibi hatasını anlayıp bir daha bot kullanmaya tövbe etmiş insanlara bir şans daha vermelerini istiyorum elbetteki bu şans karşılıksız olmamalı banlanan hesaplarımız belli bir ücret karşılığında bir tür ceza gibi (mesela sigara içilmeyen yerde içtikten sonra 72 tl ceza veriliyor onun gibi) bir ücret belirtsinler ve bizde bu ücreti ödeyip hesabımıza tekrar kavuşalım çünki ben bu oyuna yıllarımı verdim ve bu oyundan vazgeçmek istemiyorum cezalarıda mesela levellere göre versinler 18 level 300 tl 19 lvl 400 tl yeterki hesaplarımız açılsın ve darkorbit'in havasını tekrar soluyup oyunun tadını çıkartabilelim...
    Saygılar...
    İyi oyunlar...

2. bot olayında defalarca uyarı yapıldı kimse tabiri caizse takmadı son çare kapatıldı hesapları. sanmıyorum geri verileceğini

bot haksız kazanç olduğundan -1

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Bu tür illegal program kullanımının kesin olarak yasak olduğu GİŞ kurallarında belirtilmiştir. Ayrıca forumda bir çok defa hakkıyla oynayan oyuncular dert yanmışlardı.

Bizler her seferinde bu tür programları kullanmayın ve kullananlar varsa en kısa zamanda vazgeçip bıraksın diye sürekli uyardık. Çeşitli ceza sistemleri denendi kullananları vazgeçirmek için fakat çok etkili olmadı. Bir süre önce yapılan sistemle 2 aşamalı ceza sistemi uygulandı.

Fakat yine çok birşey değişmedi ve en son şu andaki direkt olarak süresiz hesap kapatma sistemi getirildi. Bu konularda maalesef bizlerin yapabileceği birşey yok.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.