Bug / Oyun hatasi Bot banlaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İZZET_CEZA tarafından 6 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yılardı oyun tecrubesine dyanak söylmek gereksinim duydum bu oyunun sorunu ancak ve ancak BOT lar banladı zaman düzelir sizinde bu fikrimin dogru oldugun biliyorsunuz dur mutlaka ama durumunuzdan dolayı admın oldugunuz icin bu konuda sesiz kalacaksınızdır tahminimce cünkü yetkınız yok biliyoruz saygılar .......:)))

sesim duyan admın varmı :))))

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Nisan 2020
    .SOLOTÜRK. bunu beğendi.
  2. titans___

titans___ User

eskiden adminler bot daan ceza almıştı şimdi ki adminler de kullanmadığı nerden belli oyun kötüye gitmede çıtayı yükseltiyor normal kapıdan bile atlanmıyor 2 saattir stress artryor sadece.

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle başlığınızı düzenledim ve forumda flood yapmak yasak olduğu için mesajlarınızı birleştirdim. Sorunuza gelecek olursak sizin de dediğiniz gibi bizim banlama yapma yetkimiz bulunmamaktadır ve banlamalar sadece ana merkez tarafından yapılmaktadır. Biz şikayetlerinizi raporlarımıza ekleyip ana merkeze bildiriyoruz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. admın gördüm seni burdasın 1 acıklam yazarsan seviniriz:)) tesekurler admınım ama insallah en kısa zamanda banlanır bu botcular oyunda düzelir kitlenmesi uygundur iyi geceler

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.