Kutlama Bot banları hakkında

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Zer0DayLover tarafından 10 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Dün C#'ta program yazarken az bir şey internette dolanayım dedim mola verip foruma ve discorda baktım 1000 hesap bottan bann yemiş :D

Yalnız bu illegal yazılım mevzusu için yıllar sonra ilk defa bir icraat oldu fakat şunu diyeyim geç gelen adalet adalet değildir. Bu konuda yaptırımların ağırlaştırılması taraftarıyım , arge puanları sıfırlanabilir veya argeleri sıfırlanabilir , illegal yazılım ile kastıkları uridium ve benzeri ekipmanlar silinebilir silinmese bile en az 6 ay ceza verilmeli veya tümden hesabı kapatılmalı diye düşünüyorum.

Fakat benim burada biraz şüphe ile yaklaştığım bir mevzu var bu soğuma sisteminden normal oyuncularda etkileniyor bu botçulara karşı bir yama gelirse bu soğuma sistemine bir değişiklik gelecek mi ? Yani bu hep böyle kalacaksa kötü bir şey nedeni basit düşük seviyeli arkadaşların zaten kasılmak için fazla bir alanları yok ve bazen saatlerce x-3 , x-4 haritasında takılabiliyorlar.

Neyse umarım devamı gelir hadi gözümüz aydın :D

Bu konuda yediğim forum bannları bir işe yaramış sonunda Almanyadan birilerinin kulaklarını çınlatmışım Almanya çok şükür harekete geçti :D :D

Neyse şuradan bir selam çakayım :D

tryhardD bunu beğendi.
  2. Soğuma sisteminden etkilenen normal oyuncu şu ana kadar görmedim :D Yoksa sen geçenlerde foruma yazan aralıksız 28 saat tallon kesip soğumaya girdim emeğime yazık diyen arkadaş mısın

3. Forumda öyle bir konu açmadım üstüne üstlük 28 saat tallon kesmedim ?

Valla anlamıyorum sizleri seçip seçip mi yolluyorlar karşıma anlamadım :D :D

4. TanrıEru

TanrıEru Guest

Son 24 saatin 23saatinde aktif olarak kasılmış ve forumda konu açıyor botları banladılar heya diye :D lol

5. Soğuma sistemi oynayan oyuncuyla program kullananları ayırabilecek şekilde işliyor denmişti zamanında. Size o kişi misiniz diye sormadım ironiyi anlamamışsınız, elle oynayarak soğuma sistemine yakalanmak pek kolay değil çünkü. Geçen hafta sonu 6 saat kadar cubikon-invoke döndüm hiçbir soğuma falan girmedi, siz 12 saat yemeden içmeden mi oynuyorsunuz?

Botlar banlandı diye kutlama açmışsınız, bence banlamalar beni ıska geçti diye kutlama açın :)

6. TanrıEru

TanrıEru Guest

Kendisinin istatistiklerini görmek artık pek zor değil 24saatin 23saatinde aktif olan bir uzay gemisine sahip :D

7. tryhardD

tryhardD User

ya ne 23 saati ben kaç kere 2 saat aralıksız blighted kristallon kestim diye soğuma yedim gelip de sistemi savunmaya kalkmayın...

Zer0DayLover bunu beğendi.
  8. 1000 değildir o daha fazladır 10 000 den aşağı değildir umarım eğlencenin dozunu artırıp kalp krizi felan geçirmezsiniz...açık söyliyim benim eğlence tarzım farklı ben eğlenemiyorum hele gerçek banlama olsun belki ozaman 1000 miş peeeh.

9. Pardon da biz de kestik 2 saat kristallon, hatta yıllardır kesiyoruz yani bize neden olmuyor da size oluyor? Blighted olduğu için mi?

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Forum içerisinde diğer oyunculara karşı uygunsuz ithamlarda bulunmayınız.
    Soğuma sisteminin çalışma şekliyle alakalı net bir bilgi bulunmamaktadır. Fakat hemen veya kolay şekilde soğuma sistemine girilmemektedir. Süre ve hıza bağlı bir durumdur. Ayrıca konu başlığınız uygun bir şekilde düzenlenmiştir.

Arkadaşlar tartışma ortamı yaratmadan normal bir şekilde sohbet ediniz

İyi forumlar.

11. tryhardD

tryhardD User

bilmiyorum da niye bana karşı imali yazıyorsunuz merak ettim şayet bir konuda şüpheniz varsa supporta da bildirebilirsiniz, senelerdir elimle oynayan biriyim bunu da biliniz...

12. last repent sen x7 de 2 saat üst üste x3 te tallin gyhertall kes soğumanın daniskasını yersin. Yada gir x3 x4 haritasına x2 ile önüne gelene tek at yine soğuma yersin. İnvoke ve cubide zaten soğuma yiylmez çünkü 5 dk da bir çıkıyorlar. Soğuma olması için çok seri yaratık kesmeniz lazım

13. Anladım hocam, bunun tek yolu gidip 2 saat blighted kesip kendim de görmem. Eğer dediğiniz doğruysa hak veririm. Dediğinize göre tallonla blightedlar farklı işliyor o zaman? Yarın tekrar editlerim burayı

Size karşı imalı yazmak amacım değildi, ben tabii ki bilemem. Kaldı ki oyun içi isminizi falan da bilmiyorum. Tecrübelerimden yola çıkarak genelleme yaptım, yapmamalıydım. Blighted kesicem ben de 2 saat ona göre tekrar yazarım.

14. smoonrise

smoonrise User

Bu soğumaya çözüm bulan buluyor (botlar için diyorum) kutu paladium yaratık karışık kombo ve harita değişme sürelerini ayarlayıp hatta x-1 yollayıp kapı dönüyor üstün zeka sahibi uzay pilotu bu üstün özelliklerine parası yetmeyen yada bilgi sahibi olmayan takılıyor azalan getiriye . Karışık olsun ve çözülmesin diye azaln getiride birçok kıstas getirmişler açıklanmayan ama bot vari hızlı ve hep aynı yaratık kesme bunları yaparkende aynı haritada uzun süre kalma hızlandırıyor azalan getiriye yakalanmayı . Eskiden 12 saati aşmak oyun için şüphe sebebi iken artık pek ilgilenilmiyor bile süreler ile birçok general birden fazla kişi yani IP den sabahtan akşama kadar abg yaptırılırdı normalde hesap paylaşımı cezası gerektirilen bu durumdan ceza alanda oldu almayanda özellikle bir rivayete göre globaldeki türk oyuncuları savaş klanı yabancılar bu konu hakkındaki şikayet ile ceza aldırmış.

hades için gece 12 de başlayıp ertesi gece 12 de biten süreçler var artık oyunun matematiği baya değişti , ama değişmeyenler de var burada oyunda olduğu gibi manipulasyon peşimde koşanlar bugdan banlanıp burada masumu oynayanlar yada hak hukuk savunucuları yada bottan ceza alanlar , pushing ' ten derdini anlatana destek veren pusing peşinde koşanlar bunların bazıları aynı sv. olanlar tarafından ifşa oluyor ama bazılarıda konulara asıl ve yan hesap ile yorum yazık sulandırıp konuyu ve önemini itibarsızlaştırıyorlar ve çoğu oyuncuda buna kanıyor maalesef .

Bir örnek vereyim TR sv. bir sorun için globaldaki oyuncu yorum yapıyor adam kapıda sorun var mahsur kaldım diyor ben şimdi kapıdayım sorun yok diyor bu kadar çok trol peşinde veya bot bug pushing konusunda manipulasyon varken ilerleme kaydetmek çok zor önce modlar sonra forumda ki oyuncularuın prim vermemesi lazım kişisel düşüncem .

15. the_flood

the_flood User

umarım bu banlama göstermelik olmaz o_O

16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Banlama yok tatil var. 1 hafta Maldivlere yolluyorlar o kadar. :D Kesintiler de bir çoğunu etkilemez kısa zamanda yine toparlarlar. Çünkü kaybetme korkusu olsa Darkorbit ortamı şimdiki gibi olmazdı. Ayrıca bot vs kullananlarda 1 tane yok ki çoğunda en az 2-3 gemi var. Hatta daha fazla olan da vardır. Yani birinde darbe yese diğerine devam ediyorlar.

Bu olaylar tek aşamalı ve kesin olarak hesap kapatma ( Tekrar açılmamak üzere ) olmadıkça da bu bot vs bitmez. :)

17. kurunun yanında bugün yaşı yakmışlar ;

_ʍʀ.ʀαcooռ_ tr1-5 vru tümgeneral hesap artık yok. sahibi elle kapı döndüğüne yemin ediyor....

18. bugün mü ? ben niye bi değişiklik göremiyorum

19. kusura bakma , anlamadım

20. smoonrise

smoonrise User

Bence başka ihlalden ban almıştır 1-2 gemi için bot banlaması olmaz muhtemel pushing yada başka ihlalden dolayı ban aldı o hesap 1-2 gemi bile olsa bot banlaması açıklaması yaparlardı .

BelongDemirhan bunu beğendi.