Bot cezaları???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 27 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi hoş kullananlri kapadk diyosunuzda pvp de kutu toplatanlar icin neden bi cözüm bulunamiyr ??
    bi arkadaşm denemek icin atti pvp ye pet kutu topladi bi güzel bakti banlayamiyolr bulamiyolr sabah aksam pvp de kutuda gemi . yok yani buna cözüm gelmiyckse herkez yapsn !!

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  2. Kıta40

Kıta40 User

illaki sende kullanıyorsundur :))

3. ben düzgün oyundan yanaym , ben dost dogru oynarm baskasi beni ilgilendrmez. ben yapyo olsam burya konu acip yazmazdm biraz calıştr paslanmasın

4. üfff banlanırsa banlanırlar yani sizi geren ne pvp demi kasılıyon dier bot kullananlarda yok öle böle lisanslı faln diodu noldu hesapları ilk uyarı sonra kullananlarda kapandı hesapları çoğunun sonu böle olacak ama eğer hepsini banlalarsa oyunda adam kalmaz ben ilk uyarı verirler die düşünüyorum... hem dediğim gibi bende oyun oynuyorum neden bu pvpdekiler sizi bu kadar sıkıntıya sokuyor anlamıyorum bence burda zevk için konu açıyosunuz kimseye özel davranan kimse yok yaptığınız laf salatasından başka bişe deil bence....

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bunu nasıl söyleyebiliyorsun aklım almıyor. O adamlar hiçbir şey yapmadan bizden daha çabuk güçleniyorlar. Sonsuza kadar kutu toplayacak halleri yok onlarda baskına çıkıp adam kesecek ve illa ki karşılaşacağız. Ayrıca çok merak ediyorum sen emeğinle kasılırken o adamın parmağını kıpırdatmadan güçlenmesi hiç mi zoruna gitmiyor?

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Taramalar sonucunda illegal proğram kulandıkları tespit edilen hesaplar süresiz olarak kapatılmaktadır.

Ne tür proğram olursa olsun eninde sonunda yakalanıyor.Yapılan emeklerine yazık oluyor.

Uslubunuza dikkat edin.Forum üzerinden kimseyi suçlamaya hakkınız yok.

Keyifli Forumlar.

7. VALLA BENLİK SIKINTI YOK BENİM GÜÇLENECEK Bİ YERİM KALMADIĞI İÇİN SIKINTI YAPMIYORUM :D

8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Demek ki bencil birisin ki, ben zaten fullüm diğerleri beni ilgilendirmez diyorsun?

9. Ben Bu gemiyi kasarak uri çekerek yaptım aynı imkanlar sanada sunulmuş burda zamn geçireceğine git yaratık kes.... Benim Hakkımdada Böle Konuşma sen herkese uri çeker kendinden çok milletimi kasarsın bi benmi bencilim..

10. Merhaba ,

Arkadaşlar konularda karşılıklı tartışmalara girmeyelim.

Arkadaşlar bizler iletilmesi gerekenleri raporlayıp iletiyoruz. Görsel olarak destekleyerek bir çok şeyi bildiriyoruz. Er yada geç çalışmalar sonucunda hak edenler cezalarını alacaklardır.

Bu banlamalar bütün darkorbit sunucuları kapsamaktadır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.