Destek Bot düşmanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Shadow.sword tarafından 9 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda çok sayıda bot var... Bunlar haksız kazanç elde eder iken bileğinin hakkı ile kazanmaya çalışanlar gelişemiyor... Oyunun eski halini geri getirmek için aklımda bir plan var... Tüm serverlarda bir klan (bu sayı en fazla 5 e kdr çıkabilir) bu kişilere karşı mücadele etmeli. Bende bu nedenle bu konuyu açıp tüm forum ahalisi ile bir mücadeleye girmek istiyorum... Tüm Serverlardaki oyuncuları bu konu altında toplayarak bptçulara oyun oynatmamayı amaçlıyorum... Hep birlikte mücadele etmeye hazır mısınız!

HΕLYUM bunu beğendi.
  2. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Bot banlamalarının sorumluluğu merkezdedir ve yakın zamanda illegal kullanıcılar cezasını çekecektir.

İyi forumlar...

Shadow.sword ve .KAPLAN bunu beğendi.
  3. Ben zaten biliyorum... Ama siz müdahale edene kdr oyuncular da direk müdahale etmeli... Oyunu eski (botsuz) haline döndürmek için mücadele etmeliyiz...

HΕLYUM ve .KAPLAN bunu beğendi.
  4. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Sorunun can sıkıcı olduğunun farkındayız, yakın zaman içerisinde; özellikle de illegal kullanıcıların hakkında gerekli işlemler yapılıcaktır.

İlginiz için teşekkürler.

İyi Forumlar...

Shadow.sword bunu beğendi.
  5. Ben sizin müdahalenizden şikayet etmiyorum... Ben diyorum ki siz bunu görüp işleme alana kadar geçecek olan süre içinde oyuncuların da bu botçulara karşı bir müdahale de bulunmasını gerektiğini düşünüyorum. Böylece bir çok elden (support ekibi + oyuncular) aynanda müdahale edecek ve bu sayede borçların kasılma imkanı oldukça azalacak hatta belki %0 a düşecektir. Benim amacım sizi kötülemek değil. Botçuların etkinliğini en alt seviyeye indirmek...

6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Bot taramaları hakkında gerekli duyuruyu Artemis yapmıştı.

Maalesef elimizden raporlamaktan başka bir şey gelmiyor.

Merkez bu konu ile ilgileniyor lütfen sabırlı olun.

İyi forumlar...

7. Ben de diyorum ki siz raporların biz de o oyunculara kasılma imkanı vermeyelim diyorum... Ben size bir şey demiyorum. Siz gerekli yerlere bildirin. Bizde bu sırada borçluları kastırmayalım. İki elden müdahale edelim.

8. adminler salak olsak bızı kaldıracaksınız la oyunda ver parayı darkorbot sana arkasını bıle verecek durumda g.i.ş polıkatısı anca ve anca para yatırmayan darkorbıte oynamakdan başka kazanç saglamayan adamlar için geçerli parayı ver ban yeme ınt1 genralı oto karışım atıyor svde 1000 adam varsa 900 tanesı botta geminin yanına gitmeden senı radarında yakalıyıp porta kaçan botlar oto karışımlar oto tıklamalar oto oto her şey oto oldu ya ınsanları öldurek yada ban atak demı g.i.ş polıtıkasını adam gibi yapın yoksa bizim de sizin g.i.ş polıtıkasına oyun yonetıcileri uymuyor dıye sızı şikayet etme hakkımız var bunu bılıyorsunuz . nasıl sız bizi banlarsanız bızde sizi cukkalarız alamanyadan selamlar herkese :D botlara ba atmaz para vermeyene ban atar darkorbot ailesi

9. **TOW_ER**

**TOW_ER** User

makinist 57 helal olsun bende iki gundur banliyim fakat neden ban yedigimi simdi anladim . adamlara yaziyorum neden banlandim diye soruyorum cevap yok,meger para yatirmamisiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.