bot hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 14 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

SAYIN ADMİNLERİM SİZİ SEVİYORUM NEDEN DIYE SORUCAK OLURSANIZ MESELA SEAFİGHT TA BİGPOINTE BAGLI ORADA BOYLE UYARI YAPILMIYOR SIZ BOT CEZALARINDA YAPTIGINIZ UYARIYI BEN COK BEGENDIM BU YOLA DÜŞEN BU YOLDAN VAZGECSIN DEMISSINIZ YANI AFFEDIYORSUNUZ HATA SONUCTA HERKES DUSEBILIR FAKAT DIGER BROWSER OYUNALARINIZDA AF YOK BEN BU YUZDEN DARKORBITI SECTIM CUNKU ANLAYISLI ADMINLERLE VAKIT GECIRIYORUZ TEKRARDAN ANLAYISINIZ VE BIZE OLAN ILGINIZ ICIN COK TESEKKURLER IYI OYUNLAR..

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Öncelikle büyük harfle yazmak forum kuralları gereği yasaktır.Lütfen kurallara dikkat edelim.

Keyifli forumlar.

3. askentli

askentli User

tamam kusura bakmayın :)

4. Bot kullanımında hata olmaz. Bu oyunda çok affettiler sonunda ben ve dürüst oyuncular zarar etti.

Şimdi oyunda rütbeler uçuyor ama haritada oyuncu görünmüyorsa bu tamamen affetmekle alakalı.

GREED bunu beğendi.
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İllegal yollardan haksız kazanç elde edenler eninde sonunda kaybedeceklerdir.Az sabırlı olmak lazım.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.