Bot hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Phylakes tarafından 8 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Phylakes

Phylakes User

Oyuna daha 3-4 gün önce başladım. Eğlenceli sınırlayan nokta şu: Farkettiğim kadarıyla oyun içerisinde aktif kullanıcıdan çok aktif bot sayısı var. Çoğu zaman bizim kasılmamızı ve görev yapmamızı dahi engelliyorlar. Bu duruma neden çare bulunmuyor? Tamam botu kapatamıyor olabilirler fakat kullanan insanları tespit edip banlama olanakları yok mudur? Yoksa bu durumun altında başka bir sebep aramak durumda kalacağım.

2. Banlamazlar kardeş :) O bota atan oyuncular gerçek para ile çatır çatır güçlendirici çekiyorlar uridyum çekiyorlar katlayıcı vs çekiyorlar. Kısacası oyuna para akıtıyorlar. Bigpoint ekmek yediği eli kesmez. Botta olan gemilerin çoğu da sıralama gemisi...
    Ayrıca bu olay sadece botlar için değil pushing içinde geçerli .En basitinden geçenlerde pushing yapan kurmay albay rütbeli gemiyi şikayet ettim . Bl haritasında seri seri arkadaşını kesiyordu hiç bir etkileşimde veya uyarıda dahi bulunmadılar adama. Adam mı kayırıyorlar anlamadım .

3. Phylakes

Phylakes User

Reklam olmasın diye adını veremediğim bir oyun vardı. O oyun içerisinde de aktif olarak bot kullanan oyuncu çok fazlaydı. Sonradan anlaşıldı ki oyunu yapan firma ve botu yapan firma aynıymış. Kendi botunu illegal olarak satıyor ve parayı yine kendi cebine indiriyor. Aynı olayın bunda da olduğunu düşünmeye başladım.

rustemakgul bunu beğendi.
  4. daha yeni chatte botu kulanan kişilere, botun ismini söyleyerek bu botu mu kulanıyorsunuz dedim. 1 ay ceza aldım. bot reklamı yapmışım diyerekten.
    o yüzden yazamam burdan da ceza alacam yazarsam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2019
  5. Bende anlamıyorum zamanında Cyborg mimesis oyuna ilk geldiği zaman oyun açıpından herkes o gemileri almışdı ve oyun yapımcıları açıı bulunca açıkdan yararlanan kişilerin gemisini banladılar bu olay 1-2 gün içinde oldu. Biz bu botu 2 seneden daha uzun zamandır şikayet ediyoruz kanıtları ile. Bize tek geri dönüşleri sistem tarafında otomatik banlanır artık yeter gına geldi banlanma gelicek diye oyalıyorlar.

6. Phylakes

Phylakes User

Şu an 3-8 haritasında görev yapmaya çalışıyorum fakat botlar bana bir adet bile NPC bırakmıyor. Daha 3 gün oldu başlayalı fakat şimdiden sinirlerim bozuldu.

7. şahsen ben bot kulanıcılarını yargılamak veyahut suçlamak taraftarı değilim.
    çünkü oyunun sistemi ve aşırı pahalı olması, artı oyundaki her içeriği şansa bağlayan bu sistem, oyuncularını bu bot kulanımına zorlamaktadır. eğer ki oyunun politikası düzeltilrse bu bot olayı da kapanır. çünkü oyuna başlayan bir oyuncu bir gemiyi savaşacak hale getirebilmesi için muazam zaman ve emek harcaması gerekiyor, sonuçta bu bir savaş oyunudur ve oyuncular savaşması için elit bir gemiye ihtiyaç duyarlar, elit lazerler ve elit cephane kasmak bir dünya uridyum kasmak zorundalar ve bu cephaneler urıdyumlar sürekli harcanıp tükenen kantegorisindedir. haliyle buda oyuncuları her türlü ilegal oynanışa sürükler.çünkü oyuna başlayan herkes elit gemi sahibi olmak için sürekli kasılıyorlar, ve bu döngü bir türlü kırılmıyor milet sürekli kasılmak zorunda kalıyor savaşlar pek olmuyor, savaşanlar ya oyuna cidi miktarlarda para harcıyor yada bot kulanmak mecburıyetınde kalıyorlar. bence durumun özeti bigpoıntın kendi yanlış poltıkasından kaynaklanıyor

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda tamamen büyük harf kullanmak yasaktır. Konu başlığınız tarafımda düzenlenmiştir.
    Konu mesajınızı okuduğumda bot banlamaları hakkında ve Merkez Ekip'in bu konudaki sert tutumu hakkında sizleri bilgilendirmeyi planlamıştım ancak ısrarcı bir şekilde yapmış olduğunuz talepler doğrultusunda iyi niyetinizden şüphe etmeye başladım.

Genel İşletme Şartları'nda belirtildiği gibi:
    Oyun Kuralları'nda belirtilmiş olduğu gibi:
    Bigpoint'in sunmuş olduğu hizmet haricinde üçüncü şahıs yazılımlar/programlar aracılığı ile diğer oyunculara karşı haksız kazanç elde etmek kesinlikle yasaktır. Oyun Kuralları, Forum Kuralları, Sohbet Kuralları ve Genel İşletme Şartları'nda belirtildiği üzere yasak olan faaliyetlerle birlikte bunların nasıl yapılacağından bahsetmek/bu faaliyetleri övmek de yasaktır.

Bot banlamaları sistem tarafından yapılan taramalarla rastgele olarak gerçekleştirilmektedir. Sizler gibi bizler de ve Merkez Ekip de bu sorunun kökten çözülmesini istemekte ve bu doğrultuda da yetkili kişiler çalışmalarını sürdürmektedir.

Sizlere de hatırlatmak isterim ki kabul etmiş olduğunuz Forum Kuralları doğrultusunda:
    Moderatörler ve diğer görevliler hakkında yapmış olduğunuz bu ithamlar asılsız ve oldukça çirkindir! Elinizde bu doğrultuda herhangi bir kanıt bulunmazken bile sadece görevini yerine getirmeye çalışan bizler hakkında ve diğer görevliler hakkında böyle yargılarda bulunmak vicdanınıza nasıl sığıyor anlamış değilim açıkcası.

Bot banlamalarının nasıl gerçekleştiğini de forumda defalarca açıklamış bulunmaktayız. Kesinlikle kimse tarafından tasvip ve teşvik edilmemesi gereken bu durum ve bundan fayda sağlayan kullanıcıların hesaplarının da banlanacağından emin olabilirsiniz. Açıkcası Forum Takımı olarak bizler bunu büyük bir istekle beklemekteyiz.

Oyun hesabı ve Forum hesabı oluşturarak kabul etmiş olduğunuz kurallar sabittir ve ihlali durumunda da yapılması gereken yaptırımlar bellidir. Sizlerden Kurallar bölümünü incelemenizi istiyorum ve sizleri bu konu altında gerçekleştirmiş olduğunuz yasak davranışları tekrar gerçekleştirmemeniz adına uyarıyorum.

Konu amacından saptığı ve birden fazla kural ihlali gerçekleştiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.