Bot için alınan önlemin, bot kullanmayan oyunculara etkisi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Gece tarafından 4 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gece

Gece User

Hepimiz bota ve botçulara karşıyız. Önlemler almaya çalışıyorsunuz, yetmez ama evet! Daha da fazlası lazım.

Son alınan önlem, tam olarak kıstasını bilmemekle beraber haritada kesilen yaratıklarından uridium, tp, şp vs. daha az vermesi olarak görülüyor. Ancak, yapılan algoritma bot ve gerçek oyuncuyu ayırt edemiyor olmalı ki elimde yaratık keserken bile bu kesintilere ben de uğruyorum. Botu önlemek adına büyük bir adım olmasa da biz bot kullanmayan oyunculara verdiğiniz bu zarar akılalmaz!

İvedi şekilde çözülmesi gerekiyor!

2. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz durumun ve hasasiyetinin farkındayız. Bu konudaki raporlarımızı aldık ve geri bildirimlerinizi de gelmeye devam ettikçe not alıyoruz. En kısa sürece bu problemin çözüleceğine inanıyoruz.

İyi forumlar.

3. Mr.User

Mr.User User

1-7 de HİBRİT toplayacam diye harcadığım *3 mermisinin haddi hesabı yok.

Kazancım

kristalinde 3 uri :)
    Kristalonda 23 Uri
    Boss kristalonda 102 uri
    Kırmızı kristalonda 30 uri
    yavrularımızda 5 uri :)

Ama dükkanda aldığım hastalık mayın bana hala 50 uri :)

*-7 haritası bu aralar dahada revaçta Hibrit toplamak için.

NOT: Bu karantina kapısı konusunda kafama takılan ve dedikodular var. ilerleyen günlerde burada dillendirecem bilginiz...

-=ODIN=- bunu beğendi.