Bot ihbar sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pirate-Of-Sky tarafından 18 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Siz nasıl bir çözüm sunuyorsunuz?

1. Yukarıda yazmış olduğun öneri uygulanabilir...

oy sayısı 5
    100,0%
  2. Benim de bir önerim var... (Yorum yapmayı unutma Reyizz)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna tekrar başladım ve 2 ay içerisinde en az 10 tane bot gördüm. Ben bu botlar yüzünden bazen yaratık yakalayamıyorum ve oyunda gördüğüm zaman içim daralıyor ve verdiğim emeğin nasıl boşa gittiğini düşünüyorum. Tespit ettiğim botları supporta bildirdiğimde bu konuyla biz ilgilenmiyoruz artık diyorlar. Benim önerim görevli birisinin (Bu ADMİN olabilir) oyuncuların bot olduğundan şüphelendiği oyuncuların bulunduğu haritaya bizzat gidip kontrol etmesidir. Böylelikle oyuncular ve yapımcılar işbirliği içinde botları oyundan temizleyebiliriz. Şu an oyundan olan bir bot var mesela örnek vermek istiyorum. ** serverinden 1-3 1-4 haritalarında dolanan **** isimli oyuncu bot kullanıyor. Daha hızlı yaratık kesmek için tartarus kullanıyor. Ben bu adama dalıp canını azalttığımda portala gidiyor. Ardından portaldan atlayıp geri geliyor canını doldurup tekrardan yaratık kesmeye devam ediyor. Robot gibi hareketler sergiliyor. Lütfen artık gereği yapılsın ve bot kullananların banlanması için daha akılcı çözümler üretilsin. Merkeze iletilmesini arz ederim :D...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ocak 2018
  2. uzayl80

uzayl80 User

botcuların couda kapıda yatıyor hicbirsey yapmıyorlar + 1 kapıdan 10 kere girip cıkılıyor x2 den x1 hangarına gecip 50 kere devam ediyor böle otculara botculara 50 kere hayır diyozzz arkadas varmı öle hazır yoldan gelişmek milletin hakını yemeyin adamı hasda etmeyin

3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Forum üzerinden oyuncuları şikayet etmek yasaktır.

Bot banlamaları maalesef bizim sorumluluğumuzda değildir.

İlgili duyuru için buraya bakınız.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.