Geri bildirim BOT KESİMİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆☆FЄTİH☆☆ tarafından 5 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bottaki bir gemiyi artık ödül vermeyene kadar kesmek ve bununla görev yapmak yasak mı ? pushing sayılır mı ? Eleman bota koymuş gemiyi kamuflesini bozdum haritada tekrar doğunca önce peti kesiyorum sonra gemiyi haritayı turluyorum 2 dk sonra yine doğuyor yine kesiyorum ?

2. Kes ama fazla kesmeni tavsiye etmem pushinge girer. Zaten dolu dolu var etrafta farklı kişilere yönelmelisin :p

3. bu eleman hergün bizim haritada 4-3 e bırakılan bir EİC li gemiyi patlatmamak neden ?

4. Şimdi yaptığı yanlış onu tartışmaya gerek yok zaten. Mecbur fazla kesmeyeceksin, o tadında bırakmıyor oyunu ama sen tadında bırak riske girme derim. Bir bakmışsın hesap zaten zamanı gelince ban yiyeceği için gider ''ben pushing yaptım banlayın beni'' gibi işlerde bulunur olan sana olur :D

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Muhtelemen Pushing ' e girecektir.

Bu nedenle üst üste 5 - 6 kez kesmeyin.

3 - 4 Kez patlatın , Sonra başka oyuncuları kesin , Dönüp tekrar 3 - 4 kesin.

Bu şekilde döngü kurabilirsiniz.

Hilecilere acımayın :)

Ne olur , Ne olmaz diye , video da çekip kenara koyun.

Eğer olur da , Pushing ' den ban yerseniz , Durumu kanıtı ile Support ' a yazarsınız ;)

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Whiterainbow bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.