bot kesmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PİONEER tarafından 15 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PİONEER

PİONEER User

merhaba ben 20 kere bi botu kestim bu pushinge girer mi ?

2. eray

eray User

Şikayet olması gerekiyor diye biliyorum.

3. Thriller

Thriller User

Girer. Eğer fark ederde ticket atarsa geçmiş olsun.

4. PİONEER

PİONEER User

bot kullanmak yasak degilde kesmek mi yasak ??

5. Eski

Eski User

Aynen öyle dostum.

ŞahFD ve muh722 bunu beğendi.
  6. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

20 defa kesmek yasak bot kesme olayı değil olay oyun içi pushingi engellemek olay botu kesmenizde değil yani. Olayı çarpıtmayı çok seviyorsunuz.

7. Pushing de ister bot olsun,ister normal oynayan,isterse kendi şirketinden olsun.Eğer adam mail atarsa %100 pushing cezası yedin dostum.Seni kimsede kurtaramaz.

8. Merhaba,

Aşağıdaki alıntıda belirtilmiş olduğu gibi bir oyuncuyu ödül vermemesine rağmen kesmeye devam etmeniz Pushing kapsamına girmektedir. Pushing sisteminin istismarının engellenmesi adına detayları paylaşılmamıştır. Herhangi bir oyuncu pilot profil linkleriniz ile birlikte Support Ekibi'ne Bildirim yapar ve incelemeler doğrultusunda Pushing olduğuna kanaat getirilirse ceza alabilirsiniz. Bu nedenle bir oyuncuyu ödül vermiyor olmasına rağmen kesmeye devam etmemeye dikkat ediniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Kasım 2019
    Minerva bunu beğendi.
  9. ne yani pushing sadece şikayet edince mi oluyor çok saçma çünkü yan çar açıp kese durur kaldıki şikayet edende ceza alıyor diye biliyorum

muh722 bunu beğendi.
  10. Mr.User

Mr.User User

Almanya Forumuna bakıyorumda Yuvarlak masa Bot konusu gibi bir Sabit bir başlık açılmış.

TR-Forumunda böyle bir Sabit konu açılmasının zamanı geldide geçiyor.

Şu oyuna yeni başlayan birisi foruma gelse ve konuları incelese oyundan kaçar :)

Bot kesmek yasak mı
    Botculardan bıktık
    Bot bot aman bot :)
    Botsuz yaşayamam.
    Acıl durumlarda Bot :)
    vb konuların acılıp durması yerine bir yerde toplayın artık tüm konuları.

Açılacak konu BOTu teşvik değil aksine youtuber faciyasında amaçlanan hedefe ulaşmasında yararı olur.

NoT: Aynı şekilde Puşing konusu içinde sabit bir konu gerek...

saygılar:)

11. Bu "BOT" olayının konuya bile ihtiyacı yok. Taramalar düzenli olarak yapılmalı. Geç gelen adalet zulümdür. İnanın biz oyuncularda buraya bu tür konular açıp yöneticileri meşgul etmek istemiyoruz. Program kullananlara anında karşılık veren bir sistemin getirilmesi gerekir. Ben oyunu 1 yıldır ve düzenli olarak 2 aydır oynamaktayım. Benim 2 aylık sürecimde oyuna başlayanlar şuan Apis - Zeus gibi eksiklerini tamamladılar bile. Bu oyuncuları sürekli Palladium toplarken görüyorum. Her geçen gün daha fazla gelişiyorlar. Acemi Uzay Pilotu olarak başlamış birisi beni geçip Asteğmen oldu ve şuan "Apis - Zeus" gibi eksiklerini tamamladı. Akşam gördüğüm oyuncuyu sabah aynı şekilde tekrar görüyorum. Bir insan durmadan bunları yapamaz. En azından "Grup" isteklerine cevap verir veya imha ettiğimizde farklı davranır. Bu konuları açıyoruz ki her konu raporlanıp üst görevlilere iletiliyor diye biliyoruz. Böyle bir problem için açılmış onlarca konuyu görmezden gelemezler herhalde.

Ve şu YouTuber ile ilgili açılan konuları mantıklı bulmuyorum. Yeni gelen oyunculara 15 LF-3, 5 LF-4 verildiğinde ne olacaktır biliyor musunuz? Bu hesaplar "Pushing" amacıyla kullanılacaktır. Etkinliğin geç gelmesi konusunda hepinize katılmaktayım ama ödülleri küçümseyerek işi dalgaya almak çok gereksiz bir sitem. Yeni oyuncular için hazırlanmış küçük bir paket bu. Problem edilmeyecek konuları buraya taşıyorsunuz ama "BOT" konularını gördüğünüzde artık şu konuları açmayın diyebiliyorsunuz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Kasım 2019
  12. eray

eray User

Kesinlikle katılıyorum, ben oyunumu oynayıp daha çok gelişmek isterim gelip sürekli foruma botlardan şikayet etmek istemem. Bu hem sizi meşgul eder hem bizi. Üstelik botları durdurmak veya azaltmak için getirilen sistemlerin de(azalan getiri ve soğuma süresi) en çok oyunu normal oynayan oyuncuları etkilediği aşikar. Nasıl sizlerin bu konuyu bildirmekten başka yapabileceği bir şey yoksa gelip biz oyuncuların da şikayet etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Oyunu normal oynayan oyuncular bunu görüp zaten banlanmıyorlar diye bota başlıyorlar. Yeni başlayan bir oyuncu bunu görüp ne uğraşacağım 3 4 hafta botta kalsa lf3 bo2 fulllerim diye düşünüyor . Önceleri (2013 2014 yılları) haftalık şu kadar hesap banlandı diye konuya güncelleme yapılıyordu. Bu bile bir caydırıcılıktı ancak şu an söylenen tek şey bilinmeyen bir zamanda, yakın bir zamanda banlamaların yapılacağı yönünde,bence bu da moderatörlerin temennisi çünkü sizlerde bu oyunu oynuyorsunuz ve sizlerde şikayetçisiniz. Şu anda banlamalar yapılsa zaten banlanan kişilerin büyük bir kısmı oyuna geri dönüp yeni hesaplarla düzgünce oynayacaklar ve üstelik Do için büyük bir getiri olacak çünkü bu kişiler uridium premium vs alacaklar. Umarım bir an önce bu kişilerin hesapları kalıcı olarak yasaklanır.

13. iyi de oyuncu kalmadı ki oyunda neyi banlayacaklar taplasan 100 gemi var başka yok zaten.kötü tarafı şu etkinlik başladığından beri kesecek bot bulamıyorum.uyandı adamlar.o değilde halka droit düzeni aldım.. bayağı işe yarıyor.niye başta söylemediniz.10 iris gemiye kafa tumaya başladı 8 iris tenekem..bugün 4 tane 10 iris kestim.çoğu da gemiyi geri vitese atıp tıpışlıyor.olmuyor be kadeşim 8 iris gemiden kaçmayın .ayıp tır ... bide SEVGİLİ MOD arkadaşlarım.sizlere zahmet gg verin..gg yok ... acık zengin gönüllü olun.ne pinti adamlarsınız siz.oyuna giriyorum gg yok çıkıyorum gene yok.nasrettin hocanın fıkrası aklıma geliyor. hocaya senin hanım çok geziyor demişler.yalan söylemeyin demiş. çok gezse ara sıra eve gelirdi demiş...gg lazım gg. :)

14. Mr.User

Mr.User User

Düşman yaklaşınca otomatik kaçma olmasın o :)

Arkadaş, yatacak yeri yok şu yazılımcının.

Yada dur dur Bigpoint firmasına iş başvurusunda bulunsa bu vatandaş.

Tıpkı FBI içeri attığı hackerlere yaptığı gibi. Ya 30 sene içeride yatarsın ya da bizim için çalışırsın :)

15. ya yuvarlak masa bi kenara; öyle yüzsüzler var utanmıyolar.adam azalan getiriden ötürü birkaç saat bota atıyo. bende cubiye dalınca getiri çok az oluyo tabii.bottan çıkıp utanmadan bana diyor ki: 'kardeş bi müsaade ette biraz kasılayım'. gülermisin ağlarmısın :).

16. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Merhaba,

.Master. forum yetkilisi arkadaşım durumu yeteri kadar izah etmiştir. Bu konuda aklınıza takılan daha ileri teknik soruları destek ekibine iletebilirsiniz. Konu kilit.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.