Bot Kontrolu Hatası

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve SexyAndKnowTr tarafından 25 Aralık 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Onlarca gün uğraşıp girdiğim kapının sonu böyle oldu işte ya gerçekten bu görevi pazar gününe yetiştirmeye calışıyodum 1 haftadır 1 tane slot 1 tane günlük görev yapmadna bunu denedim ve sonuç resimdeki gibi nasıl cözücek bunu bilmiyorum.

https://www.hizliresim.com/qsiaufj

kendimi zorluyorum oynamak için ama daha ne yapabilirim bilmiyorum

2. Sayın oyun yetkilileri, arkadaşın bir haftadır gizli haritaya girmek için çabasının şaidiyim. Kendisi aktif oyuncudur, bot vs bir program kullanmamaktadır, maalesef oyunun bot kontrolü yüzünden gizli haritadan haksız bir şekilde patlamıştır. Yetkililerden tekrardan bu hatayı düzeltip arkadaşı gizli haritaya atmalarını rica ederim, kendisi saygılı,oyun ahlakını bilen birisidir.

3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bu sorun raporlanacaktır ve geliştirme istenecektir.

Support ile iletişime geçiniz.

Türkiye Takımı!

4. supportla iletişime geçemiyorum e posta adresimin ismini değiştirmiştim şimdi postalar gelmiyor ve hesabımında e postası değişmiyor haliyle buna çözümünüz nedir

5. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Support tarafından kaybedilen e-posta değişmemektedir.

Türkiye Takımı!

6. bot kontrolünede razı geldik hiç ummadık yerde geliyo bari o esnadan bizede kimse dokunamasın çok bişeymi istiyoruz. sanki dünyayı yıkmışız teröristiz anında ensele sana vuran vursun oooh ne ala mmeleket.

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.

7. aga cok saçma ya 1 hafta uğraştım girmek için düşünsene protegitlerden kaçarken bot kontrol geliyor ama bide buglu

8. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Geri bildirimler tekrar raporlanmıştır.

Türkiye Takımı!