Bot kullanan oyuncular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zuğaşibozo tarafından 9 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba tr2 de 10.000 lik düşman kesme görevi yapıyorum (yapamıyorum) sebebi biraz komik,
    malum 100 geminin 90'ı otomatikte, kimi kessem seni şikayet edicem gemini banlattıracam diyor, sebep, 10 kereden fazla kesmişim pushing cezası alacakmışım, resmen ben bot kullanıyorum ama bana bişey olmaz sen beni kesiyorsun yanlış yapıyorsun diyorlar, malum kesyiğim gemiler aynı ip adresinden deiğil ve bu şekilde pushing cezası alacağımı sanmıyorum fakat milletin hem suçlu hem güçlü olması biraz komik bir durum, son olarak şunu söylemek istiyorum, bu oto olayı çığrından çıktı kullanan değil kullanmayan sayısı oldukça az ve acaba ne olacak bu işin sonu?

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Siz pushing cezası alır iseniz kestiğiniz oyuncuda aynı cezayı alır. Bu gibi duyumlara kulak asmayınız. Ancak 10 dan fazla kesmenizi önermiyorum. Bot kullanan oyuncular eninde sonunda yaptığı haksız kazançları kaybedeceklerdir.

İyi forumlar

3. Bu 10.000 lik görev kolay bitmiyorki, daha 5.000 anca oldu, günde 100 tane gemi kessem 100 günde anca biter, online oyuncu tek gezmiyor genelde grupta oluyor, tek takılanlarda malum şahıslar, artık bu görevi bitirene kadar daha dikkatli olup 10 kereden fazla kesmemeye gayret göstericem.

⚪ŞahinBey⚪ bunu beğendi.
  4. Merhabalar Sayın Moderator

Bot kesmenin neresi zarar, artı cezası bile olmamalı biz bir bakımdan darkorbit'in yapamadığını yapıyoruz artı sistem ceza verse bile videolu bir şekilde kestiğimiz için her şey kanıtlı delilli D:

5. _01_

_01_ User

suçluları halkın ceza vermesi gibi adalete güvenin siz bir şey yapmayına geliyor olay ama adalet maalesef işlemiyor

ModernKöle bunu beğendi.
  6. xxkubixx

xxkubixx User

dostum bu botçular çoook ahlaksız.
    tr1-5 te paladaki botçuları kesiyorum.
    adam mesaj atıyor neden kestin diye ,botçusun diyorum.
    botçu değilim diyor :DDDDDDDDDDDDD
    petler gibi üst üste gidiyor bütün botçular,yani anlaması çok çok kolay biririnin botçu olup olmadığını.

darkorbit anlamaz ama.
    *** simli kişi 1 haftadır botta.allah bilir kaç gg kasmıştır 10bin olmuştur herhalde.
    5-3 teki bütün botçuları biliyorum isim isim.
    Adamlar 7/24 botta.Hiçbirşeyde olmuyor adamlara.
    İnanılmaz...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Şubat 2019
    ModernKöle bunu beğendi.
  7. teyfo

teyfo User

bot kullanları ban lanısın

8. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Konu güncelliğini yitirdiği ve benzer çok sayıda konu açıldığı için konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.