Bot Kullananlar Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -YARGIÇ-vnp tarafından 1 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın yöneticiler madem botları kaldırmıyorsunuz bunu anladık da bari kişi kesme sayısını bu kadar az tutmayında bizde botçuları kesip canlarından bezdirelim onları.

şimdi botçuları kestikçe max 15-20 oda max kesebiliriz belkide daha bile azdır. e bu olay bile bot kullananlar için önemli bir avantaj. ben bu adam kesme sınırı olayının kalkmasını istiyorum.

botlar kalkmıyor bari bot kullanmayıp botçuları keserek kasılmalarını engellemek isteyen kişilerin önü açılsın

2. güzel düşünmüşsün ama eksik ozamanda pushingçiler ortaya çıkcak bunu çözdümü onada bi çözüm lazım

3. hocam beraber kafa yoralım bu işlere . puşing olmaması içinde birşeyler düşünelim. ya bu botçular yüzünden cidden oyunu bırakma noktasına geldim gene . 2 senedir oynamıyordum 3-4 ay önce gene başladım ama bir baktım ki oyun ben bıraktığımdan daha kötü duruma gelmiş. birleşme muhabbetlerine geri döndüm ama birleşme olsa da birşey olmaz bu oyundan

artemis admin bari bunu doğru düzgün üst birimlere iletinde böyle bir çalışma gelsin . canımızdan bezdik be .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Temmuz 2018
    C☆AYYILDIZ☆Ͻ bunu beğendi.
  4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bot konusunda bizim yetkimiz yok banlamalar merkez tarafından yapılmakta, bot konusunda tüm yetkiler onlarda.

Gemi kesme sınırı kalkması durumunda puşing olaylarının önüne geçilemez örneğin bir oyuncu görevini, bottaki başka bir oyuncuyu onlarca kez keserek bitirmesi de oyuncunun bot kullanması gibi adil olmaz.

İyi forumlar.

5. sayın modum ama bir sınır olunca bizde bottaki adamları kesemiyoruz. gene onların yanına kar oluyor. bu işe bir çözüm üretmenizi istiyorum

6. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Biz sizin isteklerinizi, şikayetlerinizi gerekli yerlere iletiyoruz malesef bunları uygulamak bizim yetkimiz dışında.

İyi forumlar.

7. slm arkadaşlar 01 07 2018 bir aya yakındır oyuna giremiyom nedeni ne olabilir bilen varmı

8. Detaylı bilgilendirme için aynı E-posta üzerine kayıtlı bir oyun hesabı açıp supporta ticket atabilirsiniz. Hesabınızın ID'sini biliyor musunuz?

9. Mcqeen

Mcqeen User

Bunu almanya ekibi uyguluyor. Türkiye deki ekip banlama yapamıyor.

10. bot konusunda hıc bır sey yapmazlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2018
  11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hesabınıza girerken tarayıcınızın URL bölümündeki linkin sonunda ne yazıyor?

Örneğin Home&loginError=99 şifrenizin yanlış olduğu anlamına gelir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.