Öneri Bot Kullananlar Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ tarafından 3 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yıllardır bot kullanan oyucular var!

Bu oyuncular her türlü cephaneyi, gg enerjisini ve uriyi zerre kadar emek harcamadan elde ettiler mi ?! EVET!

Biz zaten bu oyuncular ban almayacak demiyoruz... Kelime oyunu yapmayın lütfen! Yapmayın şu basit kelime oyunlarını! Bir gazeteci olarak yemem ben bunları diyorum ama zaten kimse de yemez...

Elbet ban alacaklar sözü dolaşıyor sürekli...

Yahu soruyorum en son ne zaman "TOPLU" ban atıldı bu oyunculara ?

Yıllar önce! Bakınız yıllar öncesinde bundan 6-7 yıl önce yanlışım varsa düzeltin ama 4 değil 3 değil... en az 6 yıl önce idi...

Öyle bir ban atılmıştı ki... Kutu toplayan bir tane gemi görülemezdi... Oyundaki sıralamalar değişmişti :)

Bakınız sıralamadaki gemiler şuan hunarca bot yapıyor... Tüm generaller falan sürekli tallon kesimi botu botu yapıyor...

Botlar öyle gelişmiş durumdaki düşman oyuncu harita radarında belirdiği gibi en yakın portala kaçıyor :)

Bütün bunları bilerek şuraya kelime oyunu yaparak değilde; ya evet haklısınız bizimde elimizden bir şey gelmiyor, bunlar elbet bir gün alacak ama yıllardır zaten bu programları kullanıyorlar keşke böyle olmasa yazmak yerine!

Bu gerçekleri bir tarafa bırakıp, kopyala yapıştır usulü bize hazır cevaplar veriyorsunuz...

Bot kullananlar er ya da geç ceza alacak :) Söze bakar mısınız ? :D

Terörü elbet bitireceğiz demek gibi :D

Bu bot konusuna karşın biz çözüm var aslında...

Bu iş artemis adminin elinde... KAMPANYA/ETKİNLİK başlatmak... Ama özgür... Yani resmi değil... Herhangi bir sosyal ağ ya da iletişim ağında duyuru yaparak.

Ama botu ne yazık ki göreceli olarak serbest, bakınız göreceliolarak diyorum... Yıllar boyu ban atmıyorsan bu göreceli olarak botu serbest bırakıyorsun anlamına gelir... Bu oyunun ana yönetiminin stratejisi bu ne yazık ki!

Biz tamamen kendi düşüncemizle artemis adminin önderliğinde gelin bir kampanya/etkinlik başlatalım...

Her hafta belirli klanlar, belirli gruplar ismini EMEK HIRSIZLIĞINA SON diye koysun ve sürekli bot yapanları keselim...

Bunların videolarını internete atalım ve emek hırsızlarını ifşa edelim...

Arkadaşlar ben 50 milyon şerefi acımadan 1 milyona zamanla indirdim... Ama bu oyunda rütbeye takan o kadar çok ki...

Yahu söylüyorum bakın, arşivimde yüzlerce video ve görsel var... General ve Tüm General rütbelerinde gemiler bizzat hunharca bot yapıyor... Millet bunları para yatırıyor, emek harcıyor sanıyor halbuki emek hırsızları...

Şunu kimse inkar edemez...

Hesap açılış tarihinden bu güne kadar geçen süreye göre oynama saatinde inanılmaz orantısızlıklar bulunanların bot kullandığını herkes biliyor, anlıyor...

Hesaba göre adamın günde 11 saat darkorbit oynaması gerekiyor... İstisnasız... Bir gün 11 saat oynamasa diğer gün 22 saat...

Ya da 1 saat oynamasa diğer güne +1 saat...

Hesap ortada... Bunu bir kişi yapabilir hadi... Tuvalete gitmiyor direk olduğu yere yapıyor, yemeği orada yiyor... Uyku hastalığı var 2 saat uyku yetiyor... Hayatı da darkorbit diyelim ve iş, okulda yok... Bence yapabilir :D

Tamamda böyle olan binlerce gemi var :D

Kaldı ki insomnia hastalığı yaygın bile değil...

Herkese iyi forumlar.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Diğer konuda konu hakkında yeterince açıklama yapıldığından dolayı konunuzu arşive kaldırıyorum. Diğer konuya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.