Bot Kullananların Cezalandırılması istiyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polisa13 tarafından 15 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. polisa13

polisa13 User

Bot Kullananların Cezalandırılması istiyoruz oyunda Bot kullanan cok ve oyun oynama isteğim gelmiyor bot banlaması ne zaman olur Yeter artık oyundan soğudum

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Bot banlamaları yapılan taramalarla rastlantısal olarak gerçekleştirilmektedir. Bu taramalar Merkez Ekip tarafından çeşitli yazılımlar aracılığıyla yapıldığı için ne Destek Ekibi ne de Forum Takımı olarak bizlerin bu konuda yapabileceği bir şey bulunmamaktadır. Bizler de sizin kadar bu banlamaların gerçekleşmesini istiyoruz.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka soru yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. polisa13

polisa13 User

ban dalgasız ne zaman gelir Lyngvia bir bilginiz var mı

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Maalesef bu konuda herhangi bir bilgimiz bulunmamaktadır. Bizler de sizler gibi en kısa zamanda gerçekleşmesini istemekteyiz.

İyi forumlar.

5. Forum modlarî da suppoeta hep aynı şeyi kopyala yapıştır yapıyor bence bu bot konusuna bir çözüm bulunmalı

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

DO Türk Takımı ve Yetkileri Hakkında...

Size team leaderimizin bu konusuyla cevap vermek istiyorum. Biz dahil tüm ülkelerin ( merkez hariç ) takımları hesap kapatma yetkisine sahip değildir( pushing hariç ) bir banlama gelecektir. Bunu beklemenizi öneriyorum birden botlar yüzünden kaybettiğiniz sıralamanızı geri alacaksınız elbet bunu bekleyiniz.
    Gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.