Bot Kullananların Cezalandırılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PENTAGRAMMATON_666 tarafından 30 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya kardeşim 2 3 te boss mordon kesip az scrap kasıyım dedim...bir buçuk saatte 4 tane boss mordon ancak kesebildim..neden mi ..çünkü her yer hileci botcu dolu...yaratık kesemiyoruz..ne zaman bitecek bu hileciler..var mı net bir cevabınız adminler...

2. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Oyuniçi taramalar düzenli olarak yapılmaktadır.Taramalar merkez Almanya ekibi tarafından yapılmaktadır.Taramaların belirli bir tarihi ve günü yoktur.Üçüncü nesil parti program ve yazılımlarla mücadelemiz devam etmektedir.

İyi forumlar.

3. GERGER006

GERGER006 User

yapılan taramalar hiç bir işe yaramamaktadır..

4. kesinlikle katılıyorum(NOKTA)

5. Gece

Gece User

nasıl taranıyor anlamıyorum adamlar bariz şekilde kullanıyo biz kör değiliz acemi oyuncuda değiliz bizim gördüğümüzü siz nasıl göremiyorsunuz veya tespit edemiyosunuz

6. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Bir oyuncunun kuralları ihlal ettiğini hepimiz gözle görebiliyoruz haklısınız.Lakin ' 'Ban'' vermek basit bir işlem değil.Bunun belirli bir yasal süreci var.''Seni kapattım sen oynama, seni açtım hadi oyna bakalım'' mantığıyla hareket edilemediği için banlama olayı zaman alan bir olaydır.Bir kaç ay önce mail kutunuza dönüp baktığınızda da görüceksiniz;ikibinbeşyüz e yakın gemi süresiz olarak ceza aldı.Yargı ve infaz biraz uzun sürüyor fakat emin ve geri dönüşü olmayan hamleler ile düzen sağlanıyor.

İyi forumlar.

7. ya ağa botçular kapanırsa ne yapcaz bilemiyorum ne güzel kesip görev yapıyoz şurada sende git az ötede kasıl görevler bitmek üzere ondan sonra ne olursa olsun general bile bota koyuyo kesiyorum :D

8. 12345636aa

12345636aa User

Benim şahsi fikrim olaya ticari tarafından bakmanız. Örneğin toplamda dört bin botçu olduğunu varsayalım. 2 aylık vip + indirim paketi + katlayıcı 120 tl yapıyor. yani demem o ki 4000x120 = 480000 / 2 den aylık 240000 tl gibi bir miktar çıkıyor. Böyle bir paradan şirket vazgeçemiyor. Yoksa isteseler bir tane bile botçu kalmaz. Bu yüzden taramaları olabildiğince erteliyorlar çünkü koparabildikleri kadar para koparıp daha sonra ban atıyorlar. Bizzat yaşadım bu olayı bir iki taramada yakalanamayabilirsiniz ama kurtuluş yok sizinle işleri bittiği an BAN!

9. Zamanında 1 gün bot kullandı diye kapanan gemilere yazık başka bişey değil.

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Benim oynadığım sunucuda Bot kullanan sıralama 10 oyuncuları banlandı. Meselenin para olmadığı konsununda sizi temin ederim. Her bir illegal program kullanıcı gerekli ceza alacaktır. Bigpointin resmi sitesinde yapılan açıklama umarım sizin için yeterli olur.
    Screenshot_1.jpg

İyi forumlar.

11. Sorun şu ki çok saçma sapan bir banlama sistemi var, insanlar bakıyor ki aylarca kimse banlanmıyor özenip kullanmayanlarda bot kullanmaya başlıyor bu işin birinci kısmı ikinci kısmı ise daha vahim, önceden banlanmış gemi oyuncuları yeni açtıkları hesabı belli bir seviyeye getirip asıl gemi olarak bir kenarda tutmakta ve bot kullanmamakta fakat açtıkları yan hesaplarda umurlarında olmayan ikinci gemilerinde bot kullanmaya devam etmektedirler.
    Bu sorunun kesin çözümü bot kullanmaya oyunun müsade etmemesi gerekmektedir dark orbit oyunu bu istese çok rahat başarabilecek bir oyundur bu bot kullanımını kesin ve net olarak engellemiyorsa bunu bilinçli olarak yapıyor demektir fakat bu sergilediği tutum biz oyuncuları çok üzmektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.