Bot Kullananların Cezalandırılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DOPİNGLİBEBE tarafından 17 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık oyuna belli bir müddet ara veriyorum ki bunun açık ve net nedeni oyundaki hitacın low kapısına girmesi en önemli sebebi botlardan adım atılıcak yerin olmaması nedense TR serverlinde bot kaynıyor diğer serverlere bakınca bot nedir bilen yok bunun nedeni de tr adminlerinin oturduğu yerde rahat olması ve gerçek hayatta kurulan bir sofraya karşı hesapların açılması
    forumdaki adminler emirkulu yapıcak birşeyleri yok onlarında bilemiyorum ya doğru ya yanlış raporlara ekliyorum diyip geçiştirmeleri vardır belki ama ARTEMİS discord sohbeti gibi yerlerde takılıp TR ile ilgilenmiyor şuan admin leri puanlamaya soksak çoğu admin geçemez baraja bile yaklaşamaz .

KATALONYA ve Bykurt21 bunu beğendi.
  2. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Merhaba,

Bot programları herkesin kullanımına açıktır ve destek ekiplerinin bireysel olarak karar alıp bot kullanıcılarını tespit etme ve bu kullanıcılara ceza verme gibi bir imkanı yoktur. Çünkü bizler yazılım bilgisi olmayan, daha da önemlisi oyunun yazılım sistemine müdahalesi bulunmayan kişileriz. Bu sebeple eleştirilerinizi haksız buluyorum. Her hafta bot programları konusunda raporlamamızı yapıyoruz. Kaldı ki Discordda sohbet etmemiz burayı sallamadığımız ve sorumluluklarımızı bir kenara ittiğimiz anlamını asla taşımıyor. Üzgünüm ama tarafımıza yönelttiğiniz cümleler çok yersiz olmuş.

Saygılarımızla,

..-AKDENİZ-.. ve .Paradoks. bunu beğendi.
  3. yine aynısını yapıyorsunuz geçen ki oto banlamasında 6 ay civarı insanlar çarlarını kastı sonra şaka gibi ceza verdiniz ve şuan haritalar yine yaratık kesen oto kaynıyor.

Bizi enayi yerine koymaktan vaz geçin.Adamlar aylardır oto yaratık kesiyor.Ban atmıyorsunuz ben zamanında 1 hafta kullandım diye ban attınız.Sözde banlamaların devamı gelecek demiştiniz.Banlama olduğundan beri millet oto yaratık kesiyor.Yaw şu ban atma aralığını artırmak çok mu zor? Ben onca kişi haksız yere hile ile kasılırken izlemek istemiyorum!!!

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

ister 1 saniye, ister 1 yıl kullanmış olsun tüm bot kullanan hesaplar cezalandırlılacaktır. Yapılacak olan banlamlar ile bot kullanan herkes banlanacaktır. Bu urumu haftalık raporlara tekrardan eklenecektir.

İyi forumlar.

5. tmm ama 1 saniye kullanan ile 1 yıl kulanan aynı eşyaları kasmış olmuyor her ikisinede farklı cezalar verilmesi gerekmiyor mu?daha ağır cezalar keilmesi gerekir bence,en azından kastıkları silinmesi gerekir.

6. Prophecy

Prophecy User

Bizim sıralamadakiler neden hala tam kadro yerlerindeler peki? Yıllardır.

7. o işi bende anlamadım serverin %90 kullanıyordu.Banlamaya yakın zamanlarda bazı kişiler bıraktı kullanmayı.Ban yiyen %30'luk kısım oldu içlerinden geri açılanlar da oldu

8. ''Forumdaki adminler emirkulu yapıcak birşeyleri yok onlarında bilemiyorum ya doğru ya yanlış raporlara ekliyorum diyip geçiştirmeleri vardır''
    Size zaten birşey diyen yok artık vurdumduymazlığa geldi oyun ondan bahsediyorum adam general albay 2 aydır botta 3.ay gelen banlamayla adamın hesabı kapanmassa o zaman forumdan ağır konuşucam discordda sohbet ARTEMİS'in sürekli aktif olduğu bir platform ama oyuna gelince arada bir forumdan etkinlik yapar başka birşey yapmaz artemisin şu ana kadar etkinlikten başka bir yararını göremedim henüz

9. Çünkü onlar oyuna para harcıyorlar kardeşim o yüzden

MISRA10 bunu beğendi.
  10. he paradoks he ancak bizleri kandırır ve forumdan banlarsınız botçular banlanacak olsalar her hafta tarama var binlerce kez banlanırdı millet 100 lük görevi yaptırdı botlara be siz neyin hikayesini okuyosunuz rapor rapor yazın devam edin bizde anca burda yazalım adalet arıyalım

DOPİNGLİBEBE ve KerimBaylar bunu beğendi.
  11. videolarini cektim ben nerede paylasabilirim

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bence bu konuda haklısınız aylarca bot kullanan birisi yeni bir hesabı full+full yapabilir. Bu durumda haksız olarak elde etdiği tüm kazancın sıfırlanması daha mantıklı olur, lakin 1 hafta bot kullanan birinin kazandığı kadarının silinmesi mantıksız olur. Merkez ekib bu durumu değerlendirip cezaların kapsamını artıracağını düşünüyorum.

Yapılan 2 farklı tarama sistemininden bir tanesinin kesin olarak sonuç vermemesi, yüzünden banlanan bazı hesaplar geri açıldı. Bu açılan hesapların içersinde hiç bir şekilde GİŞ kuralların ihlal etmeyen üyeler olduğu kadar aylarca botta kalan gemilerde oldu. Tarama sistemi geliştirilerek bu sorunun tekrar yaşanmasının önüne geçilecektir.

İyi forumlar.

Merhaba,

Benim oynadığım suncuda bir çok hesap banlandı sırlamadan, lakin bir o kadarı da banlanmadı. Ne yazik ki bu durumla ilgili elimden bir şey gelmemekte.

İyi forumlar.

Merhaba,

Bot kullanan üyenin oyuna ne kadar para yatırması gibi durumlar dikkate alımamaktadır. Eğer üye GİŞ kuralların ihlal etdiyse mutlaka cezalandırılır.

İyi forumlar.

Merhaba,

Efendim bizlerin elinde değil ki bot kullanıcıların banlanması. Merkez ekip buna karar veriyor. Bizlerin elimzden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz, sizlerden gelen şikayetleri raporlara ekliyoruz. Eğer bizlerin yetersiz kaldığını, işimizi iyi yapmadığımızı düşünüyorsanz, severek sizleri aramızda görmeye ve fikirlerinizi dinlemeye hazırız. Buradan moderator başvurusu yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 18 Kasım 2018
  13. Artık hepimiz farkındayızki oyun yapımcıları oyuncu kaybetme endişesi içindeler ve bu yüzden bot kullananları çok nadir cezalandırıyorlar.
    Benim şöylebir önerim var, oyun yapımcıları bot kullananların şeref puanlarını her ayın başında sürekli olarak sıfırlasın, böylece kullanıcı sıralamada yükselse bile rütbe puanı çok düşük olacaktır, bu durum sanırım herkesin işine gelir, lütfen anket açmamı istemeyin bununda bir işe yaramadığının farkındayız, bu öneriyi siz adminler rapor olarak iletirseniz belki işlerine gelir, kafalarına yatarda uygularlar.

DOPİNGLİBEBE bunu beğendi.
  14. Merhaba,

Bot kullanan üyenin oyuna ne kadar para yatırması gibi durumlar dikkate alımamaktadır. Eğer üye GİŞ kuralların ihlal etdiyse mutlaka cezalandırılır.

İyi forumlar.
    DEMİŞSİNİZ bunun bana %100 garantisini verebilirmisin bot kullandığı halde oyna paralar döken ve banlanmayan gemilerin hepsinin videoları vb. şeyleri var TR adminleriyle muhattap olmaktan bıkkınlık geldi artık bigpointin resmi sitesine yazıyorum gene türk admin dönüş yapıyor faks çekebileceğimiz biryer varmı acaba ?

KATALONYA bunu beğendi.
  15. Bykurt21

Bykurt21 User

İyi dedin fakat ilk cümlen çok doğru son cümleni kimsenin dikkate alacağını düşünmüyorum

16. merhaba bakın mod kardeşlerim admin kardeşlerim abilerim yaşça birbirimizden küçük yada büyük olabiliriz canımız çok yandıgı için isyanımız ben her hafta uridium alan ve oyun paketleri alan biriyim hemde az buz almıyorum adminler girip bakabilirler banada herkesede yazık diilmi sizce çok küçük bir scrip yazdırıp merkeze genel tarama talebinde bulunabilirsiniz küçük bir yazılım kolayca bütün botların listesini çıkarır size ve sizlere kızıyoruz haklıyız nedeni bizlere hep banlanıcaklar demeniz ve banlan mamaları umut fakirin ekmegidir misali umut dagıtıyorsunuz hak olmayan bir durum bu sizin elinizde olmayabilir alalen kullanın da diyemezsiniz ama bizlerin içinden zaten bot kullanmak gelmiyor bu sebepten forumda isyan ediyoruz ben sadece burayla diil merkezlede mücadele ediyorum kendi çapımda ne yapaliyorsam yapıyorum ama bu tek bir kişi ile olmaz merkezi sarsmamız lazım uyanmaları için ama botçuların haksız kazancını bizlerin para ödeyip onların bizlerle ts de ve chet alay edercesine hakaretlerle küfürlerle elinizden geleni yapın demeleri banlayabiliyorlarsa banlasınlarda görelim diyebilicek kadar ileri gitmeleri bizlerin klan olarak botçuları sürekli bir biçimde kesmemize rağmen tabiki 50 kişilik grupların bir gemiyi en fazla 4,5 defa kestigini düşünün droitlerini patlatıyoruz supporta mail atıp anında droitlerini seviyesi ful olmak kaydı ile geri alması normalmi eger sizlerin raporlarınız dogrultusunda olumlu veya ciddi dönüşler alamıyorsanız sizleri ciddi almıyorlarsa bizlerede söyleyin bir eylem yapalım artık bir sonuca varılsın sizlerde bulundugunuz mevkide övgülerin keyfini sürün yeterki bu bot kalksın adalet gelsin gelmicekse kimseyede umut vermeyin umarım şeffaf olabilmişimdir kendi adımada sizlerin adınada saygılar herkese

DOPİNGLİBEBE ve *LİON*[TET] bunu beğendi.
  17. Adam generalliği aldı, generalliğin üstü olsa onu da alacak, 6 senedir kapanmadı gemisi :D

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) ve KATALONYA bunu beğendi.
  18. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şahsen benim oynadığım sunucuda onlarca sıralama gemisi banlandı, bu kişilerin bazıları ittifak klanımızın üyeleri idi ve uzun saatler onlarla Hades yaptığımdan size rahatlıkla bu kişilerin her hafta defalarca %50 ŞP, TP , her ay VİP, indirim avantaj paketi, her hafta %400 indirimle uridum çektiğin söyliyebilirim. Ama bu satın alımları kişinin hesabının bot kullandığını ve GİŞ kuralların ihlal etdiği gerçeğini değiştirmez ve değiştirmedi de. Sonuç olarak hesabı banlandı ve %75 ŞP ve TP vb. malzemeler hesabından silindi.

Geçen sefer bazı bot kullanıcılarınınceza almaması onların hiç bir zaman ceza almayacağı anlamına gelmez, şahsi görüşüm yapılacak olan banlamaların daha ağır olacağı yönünde. Support ile olan yazışmalarınızın alt kısmından faks adresini bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 19 Kasım 2018
    fikoumut bunu beğendi.
  19. Bak işte banlanmış dimi ben TR2/3 oyuncusuyum 10 seneyi aşkın süredir oyunu oynuyorum ben tr2 de bot yüzünden banlanan paralı bir oyuncu görmedim neden adminler bu oyuncularla içli dışlı lf-4 ilk çıktığı zaman rakı sofrasına lf-4 dağıtıyordu sizin adminleriniz o yüzden kimse bana gereken yapılacaktır diye burda konuşmasın

20. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Efendim bundan sonraki süreçte göreceksiniz bundan emin olun. Tüm bot kullanıcıları gerekli cezayı alacaktır.

Bahsettiğini olayla ilgili bir bilgim yok, gerçekliğini sorguluyorum, lakin untumayınki şu anki yönetim ekibi ile bahsettiğiniz zamandaki ekip aynı değildir. Bu gibi durumlar geçmişte yaşanmış olabilir veya olmayabilir, ama asla bundan sonraki süreçte yaşanmayacaktır!

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.