Bot Kullananların Cezalandırılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DOPİNGLİBEBE tarafından 17 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prophecy

Prophecy User

Tr3 1. sıra klanı neden yıllardır banlanmadı? Hile var, bug desen var, bot desen var daha ne gerekiyor? Neden onlara uzun zamandır sıra gelmedi? Çocuk değiliz nasıl işlediğini az çok biliyoruz bu şeylerin

2. Efendim adamlar darkorbiti kurdular=1 oyuncu kazandılar 1'in yanına 0 eklendi bu böyle gitti işte yeni gemi bir 0 daha arge eklendi yeni 0
    oldumu sana 1000...... ; bir şeyi kurmak önemli değil devamını getirebilmek önemli mesela o baştaki 1'i kaybederse yanındaki 0'ların bir faydası kalmaz o yüzden gördüğüm yanlış düşüncelerimi değiştiremiyorum .

3. Karalı

Karalı User

2009 senesinden beri bu oyunu oynayan bir oyuncu olarak. Rakı sofrasında lf4 bir safsata o zamanki ekibi tanırdım doğru düzgün adamlardı. Bu zamanki ekibe gelince, çok söz az iş gibi duruyorsunuz. Yanlış anlayabilirsiniz sıkıntı yok.
    Her sorulan soruda biz biz bilmeyiz merkez ekip bilir yazıyorsunuz.
    İsterseniz biraz daha kaba bir tabirle yazayım az önce TR1 2-7 haritasında 4 albay botta bilmem kaç kur. binbaşı acemi albay anlayacaınız galaxyinin tüm eic yıldızları kris kesiyor. İnanın aradan bir görevlik boss kris çıkarana kadar 15dk geçti.
    Şimdi bütün eic serverları bu durumdayken acaba siz paradaox admin jüpiterde ayrı bir server kuruldu oradamı oynuyorsunuz çok merak ettim?

DOPİNGLİBEBE bunu beğendi.
  4. İçimi özetlemişsin kardeşim sağolasın ...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.