Bot Kullananların Cezalandırılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tRaBz10DaN1dOsT tarafından 15 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaş ya bu botlara bi çare bulun yada bu 100 lük görevleri iptal edin bu kadar yüzsüzlük olurmu ya adamlar 1-8 de streunere bile bota atmışlar global avrupa 1 bu oyunun en eski serveri bide cılkı çıktı işin artık 3000 tane streuner kesmem lazım 5 saatte 200 streuner kesebildim.:mad:(shock):mad::mad:

2. uzayl80

uzayl80 User

aynı durum tr servarlarındada mevcut tekrar yazayım tek tek temizlenecek tüm botlar calışmalar yapılıyor sabretmekden başka cae yok şuan ama şunu belirteyim bazı botları sistem görmüyor ne yazıkki

Dostlarım şu bot lardan size de gına gelmedi mi artık? Oyuna girince x-1 hariç yaratık olan her haritada bot var ve görev, kasma gibi şeyleri yapmak bunlar yüzünden imkansızlaşıyor. Oyuna girdim bir iki görev yapmaya gittim 1-7 ye inanın kesecek yaratık yok. İsterseniz video bile alırım, bu kadar da şu bot lara imkan tanımayın hakikaten GINA GELDİ.

1 yıldız 3 yıldız rütbeliler bile bot, neler oluyor? Ben 2 yıldır uğraşıyorum ama artık haritada kesecek yaratık kalmayınca chate sarmaya başladım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ocak 2019
  3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Benzer içerikli konular olduğundan konularınızı birleştirdim.

Bot taramaları sistem tarafından otamatik yapılıyor. Bot kullanan oyuncular en kısa sürede geçmişte olduğu gibi cezalandırılacaktır. Sizler doğru yoldan ayrılmayınız bot kullananlar, er yada geç gerekli cezayı alacaklar.

İyi forumlar.

4. teyfo

teyfo User

aynen kardeşim doru dedi

5. 1Zackho

1Zackho User

5.ayına giriyoruz en kısa süre ne zaman acaba :D

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Merkez ekip bunu belirliyor. Net tarih verebilsek neden vermeyelim :)

İyi forumlar

7. Grekli kişilere daha baskılı şekilde iletin artık

8. 1Zackho

1Zackho User

Tarihe gerek yok aniden bir gece 82 tr1-5 83 tr2-3 olsun :D

9. Botların cezalandırılması lazım

10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Cezalandırılacaktır. Buna emin olabilirsiniz.

İyi forumlar

11. Kaç Ay ve Kaç Yıl oldu hala cezalandırılıcaktır deniliyor Server birleştirmeden daha kolay olması lazım değilmi bu botları bulmak?

12. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Defalarca dile getirmemize rağmen bir kez daha tekrar edeyim. Bot banlamaları Merkez Ekip tarafından Özel Bir Yazılım ile gerçekleştiriliyor. Maalesef Darkorbit Türkiye Ekibi olarak bu konuda hiçbir yetkimiz bulunmamaktadır.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.