Bot Kullananların Cezalandırılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pirate-Of-Sky tarafından 13 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaklaşık 3 aydır oyunu oynamadım ve bana mail olarak neden oyunu oynamayı bıraktığımı soran bir anket geldi. Ben anketi çok güzel cevaplarla doldurup botçular yüzünden bıraktığımı söyleyip anketi tamamladım. 13/03/2019 tarihinde bir oyuna gireyim neler değişmiş göreyim diye. İnanın hiçbir şey değişmemiş haritalar hala bot dolu. Ben chate bu botlar niye hala banlanmadı diye yazınca"bot" kelimesi otomatik sansürleniyor. Ve cm lerden de özel olarak chat banı yiyoruz. Madem botları kaldıramıyorsunuz eleştiride mi kaldıramıyorsunuz? Yazık size ya. Ben eminim ki darkorbitin bu botlardan bir kazancı var. Yani bu zamana kadar bitmediyse botçuluk, kesin çıkarlarını korumak için kaldıramıyorlar.

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

İllegal programlar her oyunu zarara uğratır bu gibi yasaklı yazılımların sonu gelecektir. En kısa zamanda banlamalar merkez tarafından yapılacaktır.

İyi forumlar

3. :D 4-5 yıl önce de aynı şeyleri söylemiştiniz.

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Merkez tarafından bot banlamaları yapılmaktadır. Bu merkez ekibin kararına bağlıdır ne zaman banlamaların yapılacağını onlar ancak belirler.

İyi forumlar

5. Merkez deki ekip 4-5 yıldır bir karara varamamış herhalde.

6. valla bişey diyim mi botlar çatur çutur blacklight gözcüsü kesiyor haksız kazançları bi o kadar daha artıyor

7. oyunun yönetenlerin vizyonuyla ilgili bir durum bu. bir de bu kadar ayyuka olan bir başka oyun daha var tr de çok oynanan bişey2 diye bir oyun. orada da bot var mesela. bence oyun yöneticileri adminler falan kullanıyor bu botu. aksi takdirde kullananı engellememekle daha büyük bir suç işliyorlar. bence çıkıp bizde kullnıyoruz desinler. daha dürüstçe olur. hayır ozmn ben basarım güçlendiriciye vipe vs parayı. uriye basmam en azından :)

8. Merkez ekibi çok güzel karar alıyor ve almış oldukları bu kararlar sayesinde her geçen gün bot sayısı daha da artmaya başladı.. Sabah akşam NPC kesen bot mu desen, Palladium toplayanınımı desem, Bonus kutusu toplayan botları zaten söylemeye gerek yok.. Onları gördükçe kendimi enayi gibi hissediyorum.. 2011 den beri emek verdiğim bu hesabımla daha yeni yeni 10K vurmaya başladım ama bir yandan bakıyorsun adam bot sayesinde 3 ayda Full+Full olup almadığı ve hatta geliştirmediği malzeme kalmadı ... Bir kapı açmak için saatlerce paladium toplayarak kendimi yorayım o kadar emek harcayayım kapıyı zar zor açayım adamın birisi gelsin çalıştırsın botu sabah akşam hiç emek harcamadan binlerce GG toplasın üstüne kapıyı bile bota yaptırsın... Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz ki bariz bir şekilde bot kullanan hesaplar apaçık ortada iken müdahale etmeyen merkez ekibin bu kişilere göz yummadığını bize söylemeyin..

9. Mr.User

Mr.User User

Resmi Twitter hesabından bir duyuru yapılıyor.

Tam 8 saat sonra 2 yorum , 1 Retweet ve 13 beğeni.

İşte bu oyunun şuanki hali.

ModernKöle bunu beğendi.
  10. GÖLGE

GÖLGE User

Herkesin dilinde bir MERKEZ kelimesi var..Nerde bu merkezz veya merkezin bizden haberi varmı:)Hiç sanmıyorum:)MERKEZ işi resmen şarkıya bağlamış:)Almanya merkez patlıyor herkes deyip deyip eğleniyolar kendi aralarında:)Bizlerde burda tırmalayıp duruyoruz:)Artık gülüp geçmekten başka yapacak bişiy yok haa birde arada sövüp geçenlerde var tabi:)

11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bot taramaları hakkında buradaki duyuruyu okuyunuz lütfen.

Gerekli cevap verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.