Bot Kullanıcı Banlatma?

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve commodore_64 tarafından 22 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bot kullanan kullanıcıların videolarını çekip supporta atsak banlanırlar mı? Mesela kamuflajla pvp haritasındayım, adam daha mapte gözükmeden bana kitlenip sıkmaya başlıyor.

2. Taramalar sistem tarafından yapılıyor ve cezalar o şekilde veriliyor. Support ekibi sadece üst birimlere iletir veya "Taramalar sistem tarafından yapılır ve gereken ceza verilir! Bizim ceza verme yetkimiz yoktur." diye konuyu kapatılar.

İyi oyunlar.

3. Video ile olacağını pek sanmıyorum. Kendi videosunu çekip Youtube'a koyan bile var. :D

4. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Taramalar sistem tarafından yapılmaktadır.3. Parti yazılımı kullanan oyunculara gerekli cezai işlem uygulanmaktadır aklınıza takılan teknik konular için Support'a yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. bak bu arkadaşında dediği gibi :D bknz
    HAHAHAHhhahahahaha :D :D :D

6. hey gidi günler bunu kullananda şikayet eder olmuş :eek:

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Mevcut durum hakkında doğru bir bilgilendirmenin nesi komik geldi acaba?

İyi forumlar.

8. Herhangi bir bannlama yapılmadığı için gülmüştür sanırım arkadaşımız haksızda sayılmaz :)

3 yildir herhangi bir bannlama olmadı botla kasan milyonlarca kasacağını kastı, tüm konularda bannlamalar yapılıypr yapılıyor ama yapıldğını hiç görmedik manasında gülmüştür :)

dediğim gibi haksızda sayılmaz aslında.

(sözümüz meclisden dışarı)

9. gülme hakkımı kullanmanın açıklamasını tabi ki de size yapmayacağım.

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  10. Mr.User

Mr.User User

Videolarla bannlama yapılmıyor.

Tek yıldızlı generalinden tut 3 yıldız ve albayların bir çok kişinin videosunu çektim.

Sağ olsunlar biz oyunu düzeltelim diye çektiğimiz videolar sonucu küfürler yedik ama support bu işi Almanya bakıyor diye konuyu kapattı.

Etkinlikte adamlar otomatık yaratık kestiriyor.

Ben *3 ile 50-60k vuruyorken İce keserken adam 10k vuruyor ve bazen abartmıyorum benden bile fazla uri alıyor anlamadığım bir şekilde.

Sonuç:

Almanya bir şeyler planlıyor ve kimsenin haberi yok. Şu konuyuda çok merak ediyorum. Örnek Amerika serverleri. orada durum ne?

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  11. Öncelikle günaydin mr.user senin yazılarını bilgilerini hep forumda sevmişimdir, sen bir aliens iki

Açıkcası oyunda hemen hemen herkes bot kullanıyor, malesef,

Ben hayatım boyunca hiç kullanmadım kullanmayacağımda sıkıntı değil, yani hayattaki tek başarımın oyun olmasını istememem bir oyun için trojen virüs içeren şeyleride indirmem,

O yüzden kullanmadım kullanmayacağım,

fakat kullanan adamlar hiçbir şekilde bannlanmıyor :D

Açıkcası eskiden oyuna vip uri falan çekerdim artık onuda yapmıyorum tek kuruş para yatırmam bile darkorbite,

Ne yapmaya planlıyor, ne yapacak bilinmez, ama aynen bu şekilde devam etsin :)

Mr.User bunu beğendi.
  12. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Maalesef bu bizim elimizde olan bir şey değil. Bizler de istiyoruz haksız kazanç sağlayan oyuncuların tatmin edici yaptırımlar almasını ancak bu isteğimiz o kadar çabuk sonuçlanmıyor.

Bu doğrultuda da verilen cevapları ti'ye almanın da pek bir faydası olamıyor ne yazık ki. Bizler yalnızca samimi bir şekilde işimizi yapmaya çalışıyoruz.

Amerika sunucularında bulunmadığım için bilemeyeceğim ama çok da farklı olduğunu düşünmüyorum bot kullanımı açısından. Belki biraz daha azdır belki biraz daha fazladır.
    Umuyorum ki durum daha iyisine gider ve sizlerin de tatmin olacağı bir sonuç ortaya çıkar.

İyi forumlar.

13. bir daha düşündüm de adminciğimin üzerine alınması daha komik :D haha
    siz bir insan elmaya elma dediğinde buna neden elma diyorsun diye sorar mısınız :D ah be admincim ben seni de anlıyorum. ama biraz salıverin sizde azcık yüzünüz gülsün...

14. Praire

Praire User

Eskiden şu gün tarama olucak diye söylentiler dolaşırdı herkes korkup botu bırakırdı.En azından korkutma amaçlı bir şey yapılırsa oyuncular kullanırken 2 kere düşünürler diye düşünüyorum

15. Artık herkes serbest :D nasıl olsa bannlama olmuyor bak keyfine

16. Aliens

Aliens User

Konuyla pek alakası yok ama benim çok korktuğum bir durum var.

Savaş esnasında elektrikler ve internet bir gitse gemi Pushing'ten ban yiyecek. :O Bu konu çok daha korkutucu ve vahim. Buna bir çare bulmak lazım. Sonuçta ülkemiz malum; elektriklerimiz aniden gitse ne yapacağız biz?

Bu arada; yorumunuz için çok teşekkür ederim. :) Demek ki size bunu yazdıracak kadar yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana. :) Seviliyorsunuz; hepiniz...

17. Viraaa

Viraaa User

pushingi pat diye yakaliyolar ama :D:D ama konu bot olunca.guluyoruz artik biz.bosverin bizi...

18. Aliens

Aliens User

Pushing banlamalarında Ülke takımlarının yetkisi var ve ayrıca taramayla yakalanmıyorlar; şikayet üzerine seyir incelemede yakalıyorlar. Bot banlamalarını ise sadece merkez yapabiliyor ve onların yazacağı bir yazılım ancak banlayabilir. Şayet Ülke takımından biri seyirlerinde veya videoda bariz bot kullanıcısı olan birini banlarsa merkez ekip yetkisiz işlem yapmış olacağı için banlayan hakkında gerekli işlemi yaparlar. Sonuçta banlayabilecek bir yetki var evet ama asıl önemli olan kullanma izni yok.
    Dolayısı ile buradaki hiçbir yetkilinin elinde olan ve çözebilecekleri bir problem değil. Onu ancak sorun çözme kabiliyetinde çok hantal olan merkez yapabilir; onlar da şu zamana kadar yapmadılar.
    Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

19. Cezaları ertelemek daha mantıklı aslında.

BOT kullananların çoğu bizden daha çok "İndirim, Katlayıcı" alıyor. Şirket olarak bunu çok iyi hesaplıyorlar ve kasayı sağlama aldıklarında cezalar veriliyor. Düşüncem bu yöndedir.

BOT kullanımı bu oyunun en üst sırada yer alması gereken problemi. BOT sadece yaratık imha etmek için kullanılmıyor. Kamufleyi görebilme ve tıklama gibi özellikleri de barındırıyor. Bu özellikler oyunu zevksiz bir hale getiriyor ve adaletsiz bir savaş ortamı oluşturuyor.

Eskiden bu durumu çok dile getirirdim ama artık zamana bıraktım. Flash Player olayına kadar devam edeceğim ve umarım tüm sorunları çözüme kavuştururlar.

20. Viraaa

Viraaa User

senin bu yazdklarin dogru ama cok komik biliyorsun degilmi.sikayet uzerine pushinge 3 kez ban atip gemiyi kapatma yetkisi olan yetkililerin.yillardir bot kullanan rutbe kasan uri kasan kredi kasan 7/24 kasan botculara 1 kez bile uyari cezasi verememesi senin aklina ne getiriyor.benim aklima gelen su.bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.