Bot Kullanıcı Banlatma?

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve commodore_64 tarafından 22 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

Şimdi şöyle düşün: İl Milli Eğitim Müdürlükleri bulundukları illerde okulları tatil edebilme yetkileri vardır. Ama MEB ondan çok daha büyük bir yetki ve otoritedir. Eğer MEB tatil yok demesine rağmen İl Milli Eğitim Müdürlüğü tatil verirse bu protokol ihlaline girer ve bunun çok ciddi yaptırımları olur ki tatil verilmesi gerekiyor olsa dahi. He sonra MEB'e bunun dönüşü bağlı olduğu siyasi oluşuma desteklerin düşmesi olur. Buradaki sistemde odur. Merkez en üst yetkidir ve ona hiçbir ülke takımı yapması gereken şeyi emreder gibi diyemez ve o ne derse sonunda olur. Ve merkeze de bu yaptığı saçma tutumun dönüşü azalan oyuncu kitlesi ve yükselen memnuniyetsizlik olarak dönüyor. Emin olabilirsin; DO TR'nin de bazı eksiklikleri vardır ama onlar da bizim müzdarip olduğumuz durumdan rahatsızlar ve belirtiyorlar da. Ama her şekilde önceki satırlarda da dediğim gibi kararı verecek tek mercii merkez denilen Hamburg Ofisidir.

2. Viraaa

Viraaa User

ortada bi magduriyet varsa MEB buna kayitsiz kalmaz.bu oyunu layikiyla oynamaya calisiyoruz.ama magduruz...o yuzden vermis oldugun ornekle bu durum bir degil.ben senin dediklerini anliyorum.sistem bu diyosun...ama bende bu sistemin cok adaletsiz oldugunu soluyorum.o yuzdende bu sistemin savunulacak bir yani yok.emin ol baska yazabilecegim bir yer olsa bu foruma zaten hic girmem.ama malesef bu sacma sapan sistemin magduriyetini yasadigimiz gibi yazabilecegimiz baska bir yerde yok.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Moderatörümüze vermiş olduğunuz cevap üzerine cevap vermemizin oldukça doğal olduğunu düşünüyorum. Mesajı cevapla seçeneği doğrudan o kişiye cevap yazmak için var nasıl olsa. Açıkcası bu konuda sizlerin de biraz anlayış göstermenizi rica ediyorum. Görevlerimiz haricinde bizler de birer oyuncuyuz ve şikayetçi olduğunuz konular bizim için de geçerli, eğer yetkimiz olsaydı bu durumlarla ilgili de kullanmaktan çekinmezdik asla. Ancak elimizde mevcut yetkilerle yapabileceğimiz her şeyi yaparak sizlerin de memnun olacağı değişiklikler için çaba gösteriyoruz.
    Forum içerisinde defalarca ama defalarca bu durumu belirttik sizlere. Ülke takımlarına verilen yetkiler bellidir ve kimse bunların dışında işlem uygulayamaz. Pushing konusunda şikayet üzerine Ülke Takımlarının Support Ekip'lerinin yetkileri mevcutken bot banlamaları konusunda mevcut değildir. Eğer olsaydı ekibimiz seve seve bu banlamaları gerçekleştirirdi.

Ayrıca şunu da düşünmenizi rica edeceğim, bot banlamalarının bir program tarafından taramalarla yapılması işin içerisinden insan faktörünü çıkardığı için daha doğrulukla gerçekleşmektedir. Alınacak video kayıtları üzerinden banlamalar gerçekleşseydi eğer kötü niyetli oyuncular bunu da istismar etmeye çalışabilirdi.

Tartışma ortamı yaratabileceği ve gerekli cevapların verilmiş olması nedeniyle konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.