Bot Kullanımı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __{SLayerHunTer}__ tarafından 2 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Botları temizliyorum aklıma geldikçe x4 haritalarda. Artık alenen botlara bekçi gemiler koymuşlar bot kesilmesin diye :D iş gittikçe büyüyor bakalım. 4. bi gezegen olur yakında.

2. oyuncuların yuzde 99 u bot kulanıyor dun kurmay albay dahı cok bot kestım baya aradan sonra
    yonetım sessız kalmayı tercıh edıyo bu konuda bısey yapamaz durumdalar para akışı kesilmesin diye

3. Kardeşim madem öyle madem bunu biliyor ve sessiz kalıyolar.***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2018
  4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Botlar hakkında bizim elimizden bir şey gelmemektedir. Lütfen buradaki duyuruyu okuyunuz.

Ayrıca bot reklamı tavsiyesi vs. yaparsanız veya başka biri yaparsa/bahsederse ceza alır. Mesajınızı düzenledim..

İyi forumlar.

5. Kardeşim Tr6 da oynuyorum gece albaylar bota koymuştu onları kestim. Şimdi şu vakittede bize spaceball değerlendirmiyolar 1 saat oldu 6 top çekilmiş portala. Topu tutuyolar. Bota koydukları için etkinlikmiş emekçilermiş umurlarında değil. Sizinde yönetiminizinde botlara hiçbir çözüm aramadığı bilakis madem bot kullanıyosunuz o zaman ordan para kazanalım mantaliteniz açık ve ortada. Madem öyleyse dedim banada tavsiye edin. Şimdi kalkmış burda bana bilmezden gelip resmiyetten dolayı bot cezaymış yasakmış hikayelerini anlatmayın.

6. malıbu44

malıbu44 User

oyun botçulara emanet
    eğerki adminler bu oyunu sevse yönetime tepki koyarlardı

7. Haklısın bugün en az 8 sayborg kesmisimdir.
    Adam x-3 sayborg atıyor botla ne alakaysa.
    Zaten onları koruyanlarda ayrı bir mevzu.
    x-3 x-4 de uzaylı kesen kimi görsem kesiyorum.
    Adamın biri chatten yazdi niye kesiyon diye.
    O kadar alıştım ki yani kesmeye insan belli bir süre sonra fark etmiyor.
    Ama allaha şükür dengeyle tartarus yavaşladida botta kullanan yok yoksa yakalanmiyor.

__{SLayerHunTer}__ bunu beğendi.
  8. Saygı değer forum görevlisi;

Sürekli aynı cevabı vermeniz bizi cidden derinden üzmektedir! Arık bunlardan bıktık!

Lütfen sizlerden rica ediyoruz... Kopyala yapıştır kelimeler yazmayınız!

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sorduğunuz soruların cevaplarını veriyoruz. Linkini verdiğimiz duyuru bu konu hakkındaki soruların cevabıdır.

İyi forumlar.

10. modlar birşey yapamıyorlar burdan.defalarca yazıyorlar.niye anlamıyorsunuzki.yetkileri sınırlı..oyuna müdahale yetkileri yok.banlamalar merkezden yani almanyadan oluyor..server birleşmeleri yüzündende botlar şu anda ikinci planda.birleşmeler bitsin siz o zaman görün kıyamet kopacak..

Spinaci bunu beğendi.
  11. :) birleşme olup olmica bile kesin değil

12. teletabi1

teletabi1 User

he ya ne demezsiniz ben forumda o müstehcen kelimeyi yazdım 20 gün ban verdiler.hani adamlar etkin değildi..bunlar hikaye ..adım gibi eminim modlar bile bot kullanıyor.işinize bakın..buraya da yazmayı bırakın artık.. zaten oyun aynı modlarınız gibi uyuz olmaya başladı...ister kızın ister kızmayın hayatın gerçekleri bunlar..

13. teletabi beyinli sen git çizgi filmini izle.forum başka bot banlaması başka.adamın yetki yeri forum banlar tabi..Allah modlara yardım etsin..cahillerle uğraşmak kadar sinir bozucu birşey yok..

14. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba

Lütfen forum kurallarına dikkat ederek mesaj gönderiniz, banlamalar merkez tarafından yapılmaktadır ve sistem kontrolü altındadır
    taramalar yapılıyor bu taramalar sonucu yakalanan kişiler zaten er yada geç banlanacaktır. Bizim elimizden gelen bir şey değildir.
    Biz sadece Forumdan sorumluyuz.

İyi Forumlar

15. WanKÜ1

WanKÜ1 User

Adam bilgisayarindan hesabi botta iken fotograf cekip fb de paylasmis. Aldim supporta attim. Sistem yakalamadigi surece sorun yok nezdinde bir cevap aldim. Adam hala botta :)

16. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

birde şöyle düşünün ozaman şimdi siz yaratık kesiyorsunuz ve biri sisizi yaratık keserken foto alıp supporta atıyor ve ban yiyorsunuz, bir fotoğraf ile kişinin bot kullandığını nasıl ispatlayabilirsiniz bunu düşünün video çekseniz belki diyeceğim ama burada işin içine gene sistem devreye giriyor. Sistemin görevi: Hile bot 3.şahıs program kullanan kişiyi yakaladığında kayıt eder , ve zamanı gelince ban yer bundan kaçış yoktur.

İyi Forumlar.

17. Ya arkadaşlar saçmalamayın kimse bot felan kullanmıyor. Böyle şeyler demeyin artık.

18. WanKÜ1

WanKÜ1 User

Adam malum botu acmis ve acik acik fotografini cekmis. Bundan otesi yok.

19. Botu mevcut General rütbedeki adam kullanıyor sizin cürmünüz yetermi onu banlamaya :D

20. Bu arada yazdıktan sonra farkettimde. Yanlış anlaşılmasın diye flood atmak zorunda kalıyorum. Ben burda bunu yazarken bot mevzunun ne kadar doruk noktada olduğunu belirtmek amacıyla yazdım. Burda bi meydan okuma veya karşı bir görüş amacıyla değil yani..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.