Bot kullanımı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .αкнιѕαяℓı. tarafından 15 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ban dalgası

1. Haftada 1 süreli ban

oy sayısı 5
    45,5%
  2. Ayda 1 uzun süreli ban

oy sayısı 6
    54,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu bot kullanan insanlara kaç ayda bir ban dalgası geliyor. *** Emek seven kişilerse boynu bükük bakıyor gemi geleceğine artık ban dalgası gelse de hafta da 1 oyunda botdan eser kalmaz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Şubat 2020
  2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

GİŞ Kuralları gereğince Bot kullanmak ve hesap paylaşımı yapmak yasaktır. Mesaj içeriğinizde Hesap paylaşımına/bot kullanımına özendiricek mesajlar olduğundan ilgili mesajınızın bir kısmını sansürlemiş bulunmaktayım sizi bu seferlik uyarıyorum lütfen tekrar etmeyiniz.

Bot banlamaları tamamen Merkez Ekibin elindedir, ülke takımları olarak bizler bu sorunu sürekli raporlarımıza eklemekteyiz. Bu konularda sürekli söylediğim gibi tekrar söylüyorum, bir ban dalgasının yaklaştığı kanaatindeyim. Bu kurallara uymayan herkes Rütbe, Seviye, Yatırdığı Para gözetmeksizin gereken cezayı alacaktır. Lütfen sabırlı olunuz.

İyi forumlar.

Se7en ve ZONGULDAKLIII bunu beğendi.
  3. DarkOrbit gereken özeni bu konuda da gösterse müthiş olurdu

4. Se7en

Se7en User

hadi insallah admın agzınızdan bal akıyor insallah yakın zamanda banlamalar gelir bu haksız kasılanlar cezasın cekerler .....amin:))

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  5. Viraaa

Viraaa User

kusura bakma ama nasil bi sabirdan bahsediyoruz bunu anlatabilirmisin:) adamlar banlamiyor iste banlayacak olan zaten şak die keser cezayi.bunu demek sizin icin cok mu zor.
    gercekten inaniyormusun banlanacaklarina?:) senelerdir en kisa surede en kisa surede die die bizi oyaliyorlar.biz laf degil icraat istiyoruz.

RealSosyete bunu beğendi.
  6. :D

7. kerimerim

kerimerim User

Bu konuyu açan 6798465421. kişisin

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Ben şahsi fikrimi söyledim, konu ile ilgili bizlere bir açıklama yapılmadı. Bu konunun bitmesini en az bende sizler kadar istemekteyim, fakat şuan için beklemekten başka çare yok. Unity ile bişeylerin değişeceğine inanıyorum.

Konunuzu raporlarımıza ekleme üzere kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.