Bot Kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MuratHancı tarafından 5 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

1-7 2-7 3-7 haritalarında mükemmel bir şekilde bot kullanılıyor haritaya girdiğimizde nerde olursak olalım bot algılayım portala ucuyo ve bunu kullananların çogu kurmaylar albaylar dün gece hayatta kesemiyceğim adamları kestim defalarca buna bir dur denmesi gerekiyor yoksa yine 2013 e mi dönüyoruz.

Cillos™ bunu beğendi.
  2. valla bende çok görüyorum o yüzden eksi şerefe bile düşsem umrumda değil gördüğümü kesiyorum

3. düşman haritalarına gir - şeref yerine + rütbe olur en iyisi tartarus alınca kaçamıyolar :)

Cillos™ bunu beğendi.
  4. ne botu yahu sistemimiz çok iyi yıllardır oynarım 1 kere bot görmedim ben Alman ekibi önderdiğinde Tr ekibi mükemmel bir performans göstermektedir lütfen bot ne demek hem bilmiyorum ben. daha kış gelmedi sandalet kullanın daha havadar terletmez

5. ayrıca burdanda iğneleyeceğim. Botları kesersen pushinge girer ban yersin , ilk uyarıda x gün ikincide x gün + şeref tp -%50 3. de hesap kapatma . Benden söylemesi karışma botlara Botlar >Sistem> Oyuncular .

6. arkadaşlar benim elimden haritaya çıkıp kesmek geliyo banlanırlarsa güzel olur ama banlanmayıp bana ban atarlarsa oyun falan dinlemem mahkemeye veririm bukadar net.

Cillos™ bunu beğendi.
  7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Sizde bilirsinizki Bot banlamalarını Almanya yapıyor. Bizim Türkiye ekibinin bu konu üzerinde yapabileceği şeyler sınırlıdır.

Bu durumda sadece Video çekip kaydını Support a bilidiriniz. Onlar bu durumu gereken yerlere iletirler.

iyi forumlar.

8. Güldürdün beni :D utanmadan video cekın dıyor dalga gecer gıbı :) heralde gönderdiğimiz videoları koleksiyon yapıp torunlarınıza filan hediye edeceksınız :)

9. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Utanma kelimesini bana karşı kullanma yetkisini edebini nerden aldınız yada varmı onu sorayım.

Siz yazılanları anlıyorsanız yazdığımı anladığınızda forum da paylaşımlar yapınız.

Konunun amacı dışına çıkmaması için amacı dışında yazı yazmaktan kaçınınız.

iyi forumlar.

10. bencede utanmalısınız. bir süre gidip video çekin supporta atın dediniz. sonra baktınız insanlar atıyorlar çok fazla dediniz ki yetki bizde yok atmayın boşa. Bu olaylar yaşanmasına rağmen bu olaylardan haberi olmayan birisiyle alay etmeniz hiç hoş değil. bu yaptığınız utanılacak bir davranıştır sizi anlayışlı ve mantıklı olmaya davet ediyorum

Cillos™ bunu beğendi.
  11. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Size dürüst davrandığım için utanacak bir durum göremiyorum.

Ama senin mantıktan kastın benim değil sizin bir yerlerlerden temin etmelisiniz.

Ne söyleseydim sizi kandırsaydım daha mı iyi olacaktı ben dürüst olmaktan ödün vermedim.

Bence sizde dürüst olun diyeceğim de yorumlara bakacak olursa zor gibi bir daha konu dışı paylaşım yapmayın konu ben değil iyi okuyun yukarıda konuyu açan kişinin yazdıkları olsun.

Aksi taktirde konu kilitlenecektir. Bırakınn insalar fikirlerini paylaşsın beni değil umarım anladınız.

iyi forumlar.

12. Fikrimi buyrun okuyun. Tr takımı bu konuda duyarsız ve yetersiz kalmaktadır. Gerektiği kadar baskı olduğunu düşünmüyorum. **********

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ekim 2017
  13. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Merhaba,

Öncelikle mesajınız düzeltilmiştir.

Bizim için yetersiz yada duyarsız kaldığımız konusu fikriniz doğrudur yanlıştır. Bu sizin görüşünüz.

Ama biz elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Taktiriniz odur ki siz yeterli bulmuyorsunuz. Fikrinize saygı duyarım.

Ama o son editlenen ksım fikir den öte saygı duyulacak bir şey değil fikir dahi olamaz. Ben cezacı değilim ama bu tür görüşler ceza almanıza sebep olabilir lütfen bu tür söylemlerden kaçınınız.

iyi forumlar.

14. Yazdığınız tüm mesajları okudum bu konuya dair.

Şunu farkettim ki siz oyuncuların bu bot konusunda ne kadar sinirli olduğunun farkında değilsiniz.

Ki ben sizin de aktif bir şekilde oynuyor olduğunuzu hesaba katarak diyorum ki, eğer etrafta yüzlerce bot hesap görüyorsanız, şikayet ettiğiniz halde, kanıt olduğu halde kapatılmıyorsa ve siz bunlara karşı "ben dürüstüm, bu konuda bir şey yapılamaz" diyip ayrıca üyeleri "sizde edep var mı" gibi kışkırtıcı söylemlere maruz bırakıyorsanız ben burada bir kasıt ararım.Çünkü siz en azından bizden daha yetkilisiniz üst mecralarla iletişim kurma açısından.

Yüzlerce oyuncu belki de binlerce oyuncu botlar yüzünden oyunu bıraktı.Siz Forum Moderatörlerine kalkıp da "hesap banlayın" demiyoruz elbette.Ama sizler burada "neden hesap banlanmıyor?" diye sorulduğunda kalkıp bize ahkam kesmeye başladığınızda ayrı bir stres biniyor üzerimize.Botlardan şikayetçi olduğumuz için suçlanıyormuşuz gibi bir stresten bahsediyorum.

İşin özü şu ki, "Hesap banlanmaz, bu işlere biz bakmıyoruz, sizlerin görüşü bu olabilir ama vs." gibi cümleler kurmak ve üyelerle tartışmaya girmek yerine, üstte alıntıladığım mesajın ikinci bölümündeki gibi (Bu durumda sadece Video çekip kaydını Support a bilidiriniz. Onlar bu durumu gereken yerlere iletirler.) gerekli bilgilendirmeyi yapıp, siz de gerekli mecralara durumu iletseniz ne kavga çıkar, ne banlanmayan bot kalır.

Kolay gelsin...

15. Kelimeler ancak bu kadar güzel kullanılabilirdi,helal olsun.Adamsın.

16. şimdi türkiye neden banlamıyor nedeni şu olabilir bot için %95 kimse video çekmez kalan %5 lik kısım video yapsa bile bunu sporta yollasa zaten bot kullanan adam sporttan sırtını sağlama dayamıştır (vardır bi AĞABEYİ) sen admin olsan arkadaşının gemisini banlatmak için şikayeti almanyaya yollarmısın yollamazsın çünkü botu satanda aynı kefede bunlarla beraber

Cillos™ ve takemyhard bunu beğendi.
  17. takemyhard

takemyhard User

yanlızca ağabeyi olduğu fikrine katılmıyorum ; büyük ihtimal abladır o :)

18. uzun lafın kısası beyler , bakın bot birini çekin videoya aynı sistematik hareketleri yapıyor supporta yollayın sonuç : kanser. 0=0

19. Cezalandıralacak bir şey varsa cezalandırın. Tolerans diye diye oyun ne hale geldi. bu benmiyim cezalandır. bizmiyiz cezalandır. kurallar varsa uygulayacaksınız tolerans olmayacak. nasıl pusingte artemis artık tolerans yok dedi her alanda olmalı botta dahil. bunuda editleyin buyrun

20. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Arkadaşım şunu diyoruz biz bu bot banlamasını taramasını yapmıyoruz Bunu Merkez yapıyor. Biz sizden gelen talepleri sadece iletiyoruz. Bunda anlaşılmayan bir durum varmı Yok.
    Buna rağmen hala suçlu sizlersiniz deyip bizi itham altında bırakmanız doğru olmayan kısım.

Tarrtışmak iyi bir şey değil arkadaşımız hala diyor ki utanmazlar vs vs bu hoş bir davranış değil. Kabul edilir bir yanı yok ben kabul etmiyorum kendi şahsıma kim o lafı bu forumda bıraktı ise kimse sahip çıkmaz sahibine kalır. Bilmem ben sahip çıkarım diyen varmı.

Olay kişiselleşmesin sadece konu üzerinden devam etsin ben bu konudan gereken notları üst adminime iletiyorum zati. Bottan rahatsız oyuncularımız var diye .

Şu da bir gerçekki bu oyunu bende oynuyorum ve benim de rahatsızlıklarım ellbette var sizinle bu konuda aynı fikirdeyim farklı düşündüğüm de yok.

Siz ne derseniz oyuncu olarak benim de fikrim aynıdır. Ama oyuncuların baktığı gibi sistem işlemiyor bilelim.

kolay gelsin iyi oyunlar

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ekim 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.