Bot Kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MuratHancı tarafından 5 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. youtube a bozo taha yazın son videolarını izleyin ''merkezin'' tutumunu görün. bot kullanmaya teşvik var nerdeyse

2. Mesajıma yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim öncelikle.

Farkettiniz mi bilmiyorum ama alıntıladığınız mesajı yani benim mesajımı tekrarlamışsınız.Ben sizin de bir oyuncu olduğunuzu, üst mecralara iletmeniz gereken şeyler olduğunu ve tartışma olmaması gerektiğini anlattım.Siz de daha önceki arkadaşlara yapmadığınız şeyi, nezaketi gösterdiniz ve görevlerinizi saydınız.Bunun sebebi sanırım size görevlerinizi anlatıp hatırlatmış olmam.

Bu da demek oluyor ki sanırım bazı yetki ve rütbelerdeki kişilere de görevlerinin ne olduğunu hatırlatmak gerekiyor.Onların bu oyunu "para kaynağı" olarak görmeleri çok normal çünkü onlar için "Ticari Amaç Güden Kuruluş".Fakat ben para veriyor olsam da olmasam da bu oyunu bana zehir zıkkım eden şeyleri engellemeye tenezzül bile etmediklerinde, bu para haramdır bu şirkete.O yüzdendir ki boynu bir türlü doğrulamıyor yıllardır, saçma sapan gereksiz şeyler getirip "parayı bulmaya" çalışıyorlar.

Bu söyleyeceğim şeyleri rapor edebilirsiniz:Ulaşmak istedikleri şey "para" ise, müşteri memnuniyetini artırsınlar.Bakın bakalım o zaman milyonlar yağıyor mu bu şirkete.Adam açmış botu günde bilmem kaç bin Uridium topluyor.Ben bugün Uridiumu satın alsam, hiç bot kullanmayıp kasan adama mı yazık yoksa benim paraya kıyıp aldığım Uridiuma mı?Toplantılar düzenleyip "Bu adamları nasıl soyarız soğana çeviririz?" diye düşüneceklerine "Bu insanlar bu oyunu nasıl gönül rahatlığıyla oynar?" diye düşünürlerse, o zaman vicdanları rahat olabilir.

İyi forumlar...

Yüklediğiniz videoyu izledim ve Moderatörlerin de bunu izleyip dediğim şeyi anlamasını, şahsi almamasını rica ediyorum.

KANUN ve x.X.x bunu beğendi.
  3. Videolar bana ait değil malesef yanlış anlaşılmasın..

4. Kusura bakmayın ben siz paylaştınız zannetmiştim.Zaten burada önemli olan bu videonun içeriği.Ama yine de siz burada yazmasaydınız göremeyecektik böyle bir videoyu.

5. çeken arkadaş bozo taha çok iyi bir video çekmiş arkadaşlar bakmanızı öneririm en son paylaştığı 2 video kullananlar ve supportun cevabı herşey ortada biz ne kadarda uğraşsak değişen birşey olmayak burda boşuna çabalıyoruz.

6. İnsanları burda kanser ediyorsunuz daha 1 ay öncesine kadar video cekin supporta atın gerekli işlemler yapılacak dediniz sizin sayenizde edit programlarının kitabını yazacak düzeye gelip tonlarca video attık. Ama gelin gorunki tüm generalinden kurmay albayına kadar bi çok kişi dob bot kuullanıyor. Sonradan sızın adminlerden biri cıkıp video atmayın diyor biz işlem yapamıyoruz diyor sonra sen kalkmış gelmişsin video cekin diyorsun. kusura bakmayın siz bir şirketsiniz biz müşteri müşteri parasıyla istedğini alamazsa tepkisinide gösterir rest çekmesinide bilir. Burada video çekin diyerek iki gün sonrada çekmeyin diyerek bizmle dalga gecemezsiniz. TR Do ekibi bir an önce edebiyle cekilip ayrılmalı ve bu işi düzgun yapacak birileri gelmeli. Bunlar olmazsa bu oyunun sonu belli oyuncuların elinde herşey bir gün canımıza tak ettığınde tek tek bu oyunu bırakınca burda admin admine vs atar talon kesersiniz. Bizde yeni oyunlar bulup daha adil davranan bir yonetim ekibine sahıp oyunlar oynarız. Darkorbit vaz geçilmez ama bir yere kadar .

MuratHancı ve STARFORCE93(D!T) bunu beğendi.
  7. Eline sağlık, içimden geçenlerin aynısını yazmışsın. Ama zaten bıraktık oyunu, ben 2008 ocak ayında başladım oyuna muhteşem günlerdi klanca bosskris keserdik o zaman ne bot vardı ne hile falan hiç birşey yoktu, ben 12 saat online olduğum zamanları hatırlıyorum oyunu bıraktık, çünkü artık 5 dk girip ne var ne yok bakıp çıkıyoruz, bilmiyorum senin durumun nasıl ama tahminimce benle aynısın, benim gibi hakkınla kasılıp emek verip oyundan zevk almaya çalışıyosun ben şuan yeni online oyun arıyorum, bağımlısı olduğum oyundan soğutmayı başardılar :)

_U_G_U_R_C_A_N_ ve MuratHancı bunu beğendi.
  8. Aynen senin durumun dayim hergun 5 dk bakıyorum düzelen bir şey varmı dıye ama aynı tasaynı hamam :)

STARFORCE93(D!T) bunu beğendi.
  9. Cillos™

Cillos™ User

Öncelikle lafım buradaki forum moderatörlerine veya sadece forumla ilgili olan (forumda yetkisi olan/oyunda yetkisi olmayan) yetkililere değil.

Sürekli yetkimiz yok diyip diyip duruyorsunuz, diğer sunucuların adminlerinin de yetkisi olmadığını söylüyorsunuz sistem otomatik ban atıyormuş falan filan hikaye bunlar. Supporta video atın diyorsunuz oyuncular onlarca hatta yüzlerce video attı bunların 10da 9unda videodaki kişinin bot olduğuna dair kesin bir kanıt olmasa bile en azından geriye kalan videolarda o v ideodaki oyuncunun bot olduğu açıkça belli olur ve o videoyu atan kullanıcı da bot kullanan kişi hakkında kurallara göre ne ceza verilecekse verilmesini bekler. Sonra bir bakar gelen cevap mesajında support bizim yetkimiz yok falan filan der bir şeyler söyler robot gibi. Madem sizin yetkiniz yok neden video çekmemizi istiyorsunuz? Madem sizin yetkiniz yok kimin yetkisinde bu bot banlama işi? Sistem otomatik banlıyor filan demeyin boşuna çünkü bu buradaki bütün oyuncularla alenen dalga geçtiğinizi kabul etmeniz anlamına gelir. 'Sistemin otomatik banlamasında sıkıntı var düzeltilmesi için teknik ekip çalışıyor' veya 'Sistem her botu algılayamıyor zamanla yeni botları algılayacak şekilde güncelliyoruz' şeklinde açıklamalar yapmanızı bekliyoruz, sistem otomatik tarıyor tespit edilenler banlanıyor demenizi değil. Oyuna girin bir bakın, haritaları dolaşın ne kadar bot olduğunu kendi gözlerinizle göreceksiniz ve eğer siz de bu bot işinin içinde değilseniz 'Bu kadar bot olduğuna göre bu sistem düzgün çalışmıyor şunu bir düzeltmeye çalışalım' diyeceksiniz.

Saygılar.

10. anakin5555

anakin5555 User

Dostum ben ne cyborglar kestim bide nasi kaciyorlar kesmesi cok zolr :)

MuratHancı bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.