Bot kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 11 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

evet arkadaslar tr1 de bann yemis olan gemiler acilmisdi haksiz bann yedi diye suan o acilan gemiler hepsi yine bota :))) parali bot diyelim darkobrit uretip satigi bot galiba yada ortakdir boyuk bir olasilikla oyledir diye tahmin ediyoruz acilan 658 hesap tr1 olarak yaziyorum hepsi

darkobrit .)) guvenmeyin uri cekmeyin para vermeyin aklinizi basinizi alin diye yazdim oynadiniz oyun haberiniz olsun size onem vermeyen para onem veren para ugruna yazilim yapip bot yapip ordan para kazanmaya dusunen oyun oyuna ve oyunun arasina bot sokan ve biz Burda yilladir yazmamiza ragmen bizi takmayan nerden para gelirse gelsin diyen oyun

kisaca bot yapip satan bir oyun oynuyoruz arkadaslar :)) Burda gis yokdur Burda gis paradir bunu unutmayin haritalari bakin rezilik diz boyu ama kizmiyorum oynadimiz oyun rezil bir oyun oldu ALLAHA sukur 3 aydir uri alis veris yapmiyorum sadece buraya girip rezliklerini yazip cikiyorum

2. kardeş boşuna kendini parçalıyorsun ve parçalıyorsunuz hepiniz kimse bu yazıları takmıyor kendi kendinizi doldurmayın ya sizde kullanın yada üstlerinde gemi görevlerinizi yapın ama özen gösterin sürekli üst üstte aynı adamı keserseniz puşing cezası gelir canınızı sıkan durumları aksi yönde fırsata çevirin

3. Artık gına geldi bu bot konularından yahu lanet olsun botuna nedir bu her gün mızmızlanmalar, ağlamalar. Oynamayın kardeşim oynamayın. Oynuyorsanız da adam gibi oynayın. Her gün gelip burada farklı başlık açıp ağlamak niye?

faranjit bunu beğendi.
  4. Okyanus

Okyanus Guest

Merhaba,

Konu başlığını imla kurallarına göre düzeltildi.

Bot kullanan ve diğer harici program kullanan oyuncular sistem tarafından tespit edilip gerekli cezaya çarptırılmaktadır.

Yakın zamandada bu konudan dolayı bir tarama yapılıp gerekli cezalar verildi.

Sistem gerekeni yapmaktadır.Oyun içinde gördüğünüz oyuncular 3. parti bir programsa sistem tarafından en kısa sürede işlemi yapılıcaktır.

İyi forumlar.

5. -gemi2012-

-gemi2012- User

yine merak ettim bu yazdıklarına inanıyormusun sen yoksa elinde olan kalıp mesajımı yazıyorsun:p

6. 1000 tane konu açıldı şu botlarla ilgili herşey söylendi, modlar elimizde değil sistem tespit ederse cezasını veriyor diyor, bigpoint herşeyi biliyor, bırakın siz oyununuza bakın, oyundan zevk almaya çalışın daha uzatmanın ne anlamı var, biz dürüstlüğümüzle kalalım, kurallara uyalım, uymayan varsa bırakalım bigpoint düşünsün bize ne, bigpointe ortak değiliz ya, oyundan zevk alıp stresimizi atalım amaç bu değil mi, bir de oyun için stres mi yaşayacağız, benim hiç umurumda değil botmuş değilmiş, gücüm yeterse kesiyorum geçiyorum, puşing olmamasına dikkat ediyorum, stres yapıyorsan oynamayacaksın, git resim yap, gitar çalmayı öğren yada başka oyun oyna ne bileyim başka birşeylerle uğraş, bu kadar dert etmeyin arkadaşlar.

HASAFET. ve Kuasar bunu beğendi.
  7. Bakıyorum da pek memnun değilsin bu konuların açılmasından:rolleyes:. Neden acaba:D

8. Açtınız banları haritalar gene bot kaynıyor bravo....

ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  9. Nasılda laf sokmuş ama nasılda bot kullandığımı ima edip kanıtlamış. Bot kullandığım için memnun değildirim belki, belki de başka hileler de kullanıyordurum. Yani demem odur ki boş ithamlarınızı kendinize saklayın.
    Serverde ilk 20 de gemim var ve açıkçası bot kullananlar veya hile kullananlar hiç umurumda değil bana bir zararları yok hatta benim için iyi bile adam kesme görevini onlar ile bitireceğim. Elitse bende de var uridium ise bende de var yani benim için boş npcden başka bir şey değiller.

Geçmişte bunun çok örneğini gördük genellikle bot konusu açanlar ya ağlamak için açarlar ya da kendi yaptıklarını gizlemek için. Neyse oturun sabaha kadar ağlayın, hep beraber.

10. Güzel kardeşim sen tanımadığın insanlara karşı bu şekilde mi hitap ediyorsun, yok laf sokmuşum da yok sabaha kadar ağlarmışız da yok bilmem ne! Önce karşındakine saygılı olmayı öğren. Benim o cümleyi kurmamın sebebi senin karşındaki insanları alaya almandır. Sen kendinde o haddi buluyorsan bilmukabele sana cevabını veririm.

11. Merhabalar,

Darkorbit sistemi gerekli tespiti yapıyor merak etmeyin arkadaşlar. Sıralama oyuncuları bile ban yedi. Hem krizi fırsata çevirin :) 10binlik görevimi sayelerinde tamamlıyorum :) . Unutmayın ikinci banda hesapları 1 ay yiyor :)

asifener1 ve carljhonson15 bunu beğendi.
  12. Aktif takıldığım forumda her gün birilerinin farklı başlık açarak aynı şeyleri söylemesini elbette görmek istemiyorum. Bugpoint, oyun adil değil, yönetim istifa, botçuları banlayın, yapılan banlar adil değil, bazı botçular banlanmadı vs liste uzayıp gidiyor. Bu kadar rahatsız olan bir insan oyunu oynamaz o zaman.

Alaya alınan bir şey yok ortada boşa sızlanmalar var ve ben bunları artık görmek istemediğimi söyledim. Siz ise oyunda bot kullandığım için bunu yazdığımı söylüyorsunuz üstü kapalı. Benim yaptığım forum üyesi olarak gereksiz başlıkları istememek sizin yaptığınız iftiradır arada ki fark bariz değil mi?

13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İkili tartışma konuyu daha farklı noktalara getiriyor .Lütfen çözüm odaklı yazışalım,önerilerimizi sunalım. Bazen yanlış anlaşılmalar da olabilir ,birbirimizi bu anlamda kırmamaya dikkat edelim.

Keyifli forumlar..

ALONE_WOLF_☾☆ ve VALEYARD bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.