bot kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MuratHancı tarafından 3 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ;

sayın FM 'ler ben birşeyi merak ediyorum.Bu bot kullanan oyuncular ban almıyolarmı alıyolarsa ne kadar ban alıyolar 1ci aşama, 2ci aşama 3cü aşama olmak üzere bana açıklama yaparmısınız ? merak ediyorum nasıl bir ceza alıyolarda bot kullanmaya devam ediyorlar cezanın caydırıcılıgı olmuyor ?

2. TahaBeRK

TahaBeRK User

kimsenin umrunda değil bot , öyle olsaydı 10 yıllık oyuncuyum ben 5000 saat ayırdım ve şuan hepsine acıyorum millet 500 saatte botla benim gemiye ulaşıyor 3-5 de katlayıcı / vip falan alıp oyuna kazandırıyor o sebeple kimsenin umrunda değil.

bırakıp gitmek en güzeli ben arada girip botlara ** elit cephanemle 1-2 kesim yapıp çıkıyorum. emeği geçenlere hakkımı haram ediyorum bot kullanan/göz yuman herkese.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2019
  3. bildiğim kadarı ile yakalandıkları takdirde süresiz olarak uzaklaştırıyorlar.

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Herhangi bir aşama söz konusu değildir. Yakalanan hesaplar merkez ekibin gizliliğinde cezalandırılacaktır.

İyi forumlar

5. kadir7751

kadir7751 User

neye göre banlanıyor modum çok merak ediyorum gerçekten.Artemis sistem tarafından rastlantısal olarak yapılıyor demişti bildiğim kadarıyla peki hile kullanımı rastlantısal olarak tespit edilmeli mi sizce ?Bu nasıl rastlantıysa tr1 de aylardır aynı nickle bota devam eden adamlar var ve bunlara hiç rastlantısal olarak ceza denk gelmedi.Benim gemi 4 yıllık olmasına rağmen 3 aylık gemiden hem rütbe hem de ekipman olarak geri düştü adam öyle kaliteli bir bot kullanıyor ki konfi değişimi, yavaşlatma roketi atma portaldan atlama vs. herşeyi yapıyor bu adam şu an bota devam ediyor ve ban alacağınıda sanmıyorum.Ayrıca daha önce şikayet ettiğim gemilerden birisini geçen gün şerefi eksiye inmiş halde ama gemi full bir biçimde tekrar bota devam ederken tespit ettim ve kestim.Adam bottan çıkıp bana chatten kendisini kesmemem karşılığında kullandığı programı bile teklif etti.Şimdi buna ne demeli ha ? SS aldım tekrar şikayet etcem o hesabı bakalım bu sefer nolcak. Support caydırıcı cezalar vermiyor bizde boşuna nefes tüketiyoruz bence neyse.......

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bot cezalarını biz vermiyoruz. Lütfen buradaki duyuruyu okuyunuz.

Gerekli cevap verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.