BOT kullanımı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 6 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,

Palladıum'da 10 taneden fazla bot kullanan gemi tren yapmış arka arkaya palla toplamaya calısıyor ve bunun gibi 2 3 tane ufak gruplarda mevcut. Daha önce ismini bigpointe göndermiş oldugumuz gemiler bile 1 aydan fazla olmasına ragmen ve 7x24 bot kullanıyor olmasına ragmen hem banlanmadı hemde 6 aydır oynuyorum 900 saate yakın online olmama ragmen rütbe olarak benden daha yukarıda. Acaba merak ediyorum yetkililer uyuyor mu? Oyunun yenı adı *** olsa daha iyi olur veya *** 'te olabilir. Neden ısrarla banlanmıyor bu gemiler anlamış degilim vermiş oldugumuz premıum ücretlerine bile acımaya basladım. Şimdi orantısal olarak banlanıyor gibi gerçek olmayan şeyler yazıcaksınız , 1 ayda benden daha güclü hale gelen bir gemiyi anlamayacak kadar aciz midir bigpoint ? ***, adamlar hem bizden daha güclü hale geliyor hemde 2 ayda 4-5 tane gemi fulle ***, peki bigpoint ve oyun yetkilileri napıyor ? ben söyliyim uyuyorlar. Oyundan sıkılmaya basladık iyice . Yaşça büyük abilerimiz oyunu bırakmaya basladı eskisi gibi keyifte vermiyor oyun.***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Kasım 2019
  2. eray

eray User

Yakın zamanda ben de böyle bir konu açmıştım. Bana verilen cevap kısaca ülke ekiplerinin banlama yetkisi olmadığı yönündeydi. Bu da insanı şu düşünceye yöneltiyor acaba merkez darkorbit bilinçli olarak mı engellemiyor üstelik bu botlar eskiden tarama zamanını vs biliyorlardı. Hayır yani yıllardır engelleyemiyorsun(!) madem kendin böyle bir hizmet sun parayla sat.

3. TALIPHAN

TALIPHAN User

Valla sıralamadaki adamın biri bana şifreni ver senide bota baglayalım demişti , bende hem kul hakkına girmem hemde banlanacaksam sonunda neden oynayayım demiştim , kendisine adminler bu işten iyi para kazanıyor tarama saatlerini söylüyorlar yakın arkadaslarımız , bende milyonlarca uri var demişti ve ben yinede kabul etmemiştim. Tabikide oyun yönetimi bilerek banlamıyor. Adamı bigpointe bildiriyorum 7x24 botta gemisi ve oyun yönetimini kücük düşürmek için ismini bile değiştirmiyor adamı 1 aydan fazladır banlamıyorlar, ondan önceki 1 ayda sürekli bottaydı, bu adam kronosu yapmış kalın sıkıyor milyonlarca urisi var. Yakında bottan çekecek gemiyi. O saatten sonra full + full gemi oyunda garibanları kesecek *** . Oyun bottan çektikten sonrada banlamayacagı için gemiyi senden benden daha güclü şekilde gezicek. Bizde 900 saat boyunca oyunda aktif kalıp hala 7 seviye irislerle 3 seviye lazerlerle gezelim.

4. Söylediklerine katılıyorum kardeşim. Zaten seni sürekli "Spearhead" ile görüyorum. Rütbeli oyuncular bile öneriyorlar. Ben asla yanaşmıyorum ve desteklemiyorum ama bunu çoğu kişi söylüyor. Bu duruma kısa sürede çözüm bulunması gerekiyor.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Mesajınızın Forum Kurallarına uymayan kısımları düzenlenmiştir. Lütfen tekrar etmemeye özen gösteriniz.

Bot kullanıcıları konusunda tüm dile getiridğiniz şikayetlere bir oyuncu olarak bende katılıyorum. En son yapılan bot banlamasının üzerinden 1.5 yıl gibi koca bir süre geçti ve ne yazik bu süre bu illegal program kullancılarının ortalıkta cirit artması ile sonuçlandı. Şunu belirtmek isterim ki ülke takımları olarak (DO Türkiye, İngilitere, Almanya, İspanya vb.) bot kullanan oyuncuları tespit etme ve banlama yetkisine sahip değildir. Bu konuda tek yetkili merci merkez ekiptir. Onlarda bot kullanıcılarına karşı yazılım bazlı tespit yöntemlerini kullanarak tarama yapmaktadır.

Keşke bot kullanıcılarını banlama yetkisine sahip olsak, ama ne yazik ki bu yetkiye sahip değiliz. Malumunuz insanlar hata yapabilir, ama doğru şekilde kodlanmış bir yazılım %100 doğrulukla illegal program kullanıcılarını tespit edebilir.

Merkez ekibin şu anda bu kişilere karşı geniş çaplı bir banlama yapmak için çalışmalar yaptığından eminim. En kısa sürede bu kişiler gerekli cezayı alacaktır.

GİŞ kuralları gereği hesap satışı gibi eylemlerin yapılması yasaktır. Bu gibi durumların tespiti durumunda gerekli ceza bu hesaplara uygulanmaktadır. Darkorbit ekibi olarak üyeleri bu gibi sitelerden uzak durması ve asla güvenmemesi konusunda uyarıyoruz. Bu gibi sitelerin sizleri dolandırmak niyetinde olduğunu belirtmek zorundayım.

Bot kullanıcıların olmasından Bigpoint yönetimi neden para kazansın ki? Bu kişiler ilelgal programlar kullanarak Uridium kasıyor ve sonuç olarak Uridium satın alımları düşüyor. Bu kişilerle rekabet edemeyen oyuncular oyunu bırakıyor. Bu gibi durumlar her daim oyun yapımcısı olan şirket için zararlıdır. Ayrıca tarama saatlerinin söylenmesi gibi hurafe ve yalanlara asla inanmamanız konusunda sizlere biglilendirmek isterim. Bu gibi söylemler asılsızdır.

Bot taramaları yazılım bazlıdır ve her bir oyuncunun oyun içerisindeki tüm eylemleri sunucularda saklanamktadır. Tarama için hazırlanan yazılımlar sadece o anki bot kullanıcılarını değil, geçmiş dönük taramalar ile bu tarz illegal program kullanmış kişileride tespit etmektedir.

Konu raporlara eklenmek üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Minerva ve Se7en bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.