Bot kullanırken yakalandın Hesabın Temelli yasaklandı!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kraldogu551 tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bune kardeşim ben bot niye kullanıyım durup dururken çarımdan attı ve ban yedim haksızlık nolur bakın ben o kadar emek verdim sv isk2

2. zaten çalışan hiçbir bot yokki?? mümkün değil kullanmış olman. ama eskiden kullandıysan şimdi farkedildiyse yapacak bişrey yok

3. önceden merkava kullanmıştım ilk açtığımda

4. kullanmışsın işte kardeşim bot kullanıp temiz üyeleri eziyonuz sonra banlanınca burda ağlıyonuz yok öyle şey.

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  5. Ya offf bırakıom bırakıom o kadar uraştım full iris full lf3 dizdim nie banladılarrrrrrrrrrr

başta 1 gün kullandım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2014
  6. bırakta senin gibilerden oyun temizlensin yavaş yavaş bot kullanırken iyidi banlanınca mı kötü oldu ??

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Sistem 24 saat tarama yapmakta ve sorunsuz çalışmaktadır ve kapatılan gemıler haksız kapanmaz

Keyifli forumlar

8. 1 ay önce açtım çarı 1 ay farketmedide şimdimi farketti

9. demek ki 1 gün kullanmamışsın. Oyun hepinizden temizlenecek merak etmeyin. Teker teker yiceksiniz banı alnınızın orta yerine

bu ne saçma bi savunma bahanesi. Kullandıysan kullandın bitti !

İyi ki banlanmış çarın birde full lf3 iris diyorsun o gemiyi bulundugun serverde 2 haftada yaparım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2014
  10. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Öncelikle kulandığınız kelimelere dikat edin sistem sizin gemıyı bot kulandığından dolayı banladıysa supportla iletişime geçiniz haksız yere banlandığınızı düşünüyor iseniz

Keyifli forumlar

11. burasu herkesin gördügü bir forum oldugu için ağzımı bozmayacam. Biri gelip şu ÇOCUGU banlasın yoksa kötü olacak

12. nasıl geçebiliriz

13. admin banlamayı düşünüyormusun adamı ??

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kişiye gereken uyarı ve ceza verilmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.