Bot kullanıyorum diyen arkadaşım ban yedi normal mi?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve haram-bro tarafından 9 Aralık 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Chat banları adil ve tarafsız mı?

1. Evet

16,7%
  2. Hayır

83,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. haram-bro

haram-bro User

Merhaba adminim ve arkadaşlar. Aynı gün içerisinde TR2-3 serverinde saçma nedenlerle sınırsız ban yedik. Supporta yazıyoruz konuyla alakası olmayan cevaplar veriliyor. Bunun taraflı bir işlem olduğunuzu düşünüyoruz. Bir arkadaşımız 300.000 oil aldın diye globale yazı yazmış sınırsız ban yemiş. Supporta 15 gün önceki seyiri atmasını istiyor. Ben başkasının yazdığı yazı üzerinden sınırsız banlanmışım. Bir arkadaş globalde ben gayım diyen kişiye gay mısın dediği için sınırsız ban yemiş. Bir arkadaşımız köpek dediği için ban yemiş. Ağır sinkaflı küfür ve hakaret bile sayılmayan nedenlerle gırgırına muhabbet dayanarak verilen chat banlarının taraflı olduğunu düşünüyoruz. Ve bu ban yiyen kişilerin hepsi aynı ittifak içerisinde yer alan kişiler bu işlemlerin incelenmesini istiyoruz. Kolay gelsin İyi forumlar...[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

2. haram-bro

haram-bro User

3. haklı olarak verilen banlara itirazımız yok benim chatim 6 ay kapalı kaldı sonuçta ortada bir küfürleşme vardı cezamızı çektik ama son günlerde çok az bir süre ile ceza alması gereken veya hiç ceza almaması gereken oyunculara 90 yıl gibi banlar veriliyor sportta yazdığımızda ise otamatik olarak aldığınız ceza haklı sürenin dolması bekleyin diye komik bir cevap gönderiliyor

4. bence de taraf kesinlikle tutuluyor argo ya da ağır küfür olmaksızın süresiz chat banı atılıyor tarafımıza bu durumdan şikayetçiyiz

5. benımde chat banım vardır haksız yere herkeze 100 yıl banmı verılir adam kaç yıl yaşayacakda bu kadar ban verildi küfür yok bişey yok ugraşmamak icin herkezi banlayıp banlayıp geciliyor. Bununla bırının ilgilenmesi gerekiyor eskisi gibi kimse ilgilenmiyor onceden CM ler vardı uyarı vardı ilgi vardı şimdi direk ban ban geciyor bu yüzden bir cok kişi oyunu bırakıyor. bu banların acılması ve geregının yapılması gerekiyor

6. haram-bro

haram-bro User

7. BlueSparkk

BlueSparkk User

Ases klanindakileri kesiyorsun hemen farklı hesaplara girip küfür ediyorlar düşürüyorlar zaten modorotör yok karşılık bı cevap yazdığın anda report sonrasında 100 yıl ban . Muhatap yok bişey yok . Madem oyunu kendi haline biraktiniz modorotör bile yok bu cezalar kimin insiyatifinde ?

8. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Cezanızın çözüm yeri supporttur. Support ile iletişime geçiniz.

Atılan SS incelendiğinde en basit örneği;
    upload_2022-12-9_21-52-48.png
    Gayet haklı bir bandır. Hatta hesabın kapatılması gerekiyor. Gerekli arkadaşlara ileteceğim bunu.

Konunun kilitlenmesi uygundur. Bot kullanıyorum diye ortalıkta yazıp çizip sonrasında burada bu haksız şikayetçiyiz taraf tutuyorsunuz demek modadır. Bot kullanıyorum diyorsanız, küfür ediyorsanız sonuna kadar cezayı hak edersiniz ve bundan dolayı sizi banlayan taraf tutmaz. Gerekeni yapıyordur.

Türkiye Takımı!

9. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

haahahahha durun hesap işlemine geçirelim şunları teşekkürler :D

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  10. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Benden demesi :D

kaptan34 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş