Öneri BOT mevzusuna farklı bir yaklaşım

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve kadir7751 tarafından 14 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oto pilot sistemi gelmeli mi?

1. Evet! Geliştirilip uygulansa etkili olabilir

66,4%
  2. Hayır! Ne gerek var

33,6%
  1. kadir7751

kadir7751 User

Arkadaşlar bu konu daha önce bu haliyle açıldı mı bilmiyorum daha önce açan varsa affına sığınırım.
    Şimdi bu bot,botçular mevzusu herkesin canını sıkan bir durum.Bota atılan hesaplar bir ayda bizim 2 yılda gece gündüz oynasak bile kasamayacağımız kadar uri vs. kasıyor.Madem bigpoint bu botçuları banlamıyor oyuncu kaybedeceği için.Kendisi OTO PİLOT gibi bir sistem geliştirsin.Millet harici programlara para bayılacağına bigpointe bayılır hemde kimse hileden banlanmak zorunda kalmaz.Mesela 1 aylık, 6 aylık , 12 aylık vip paketleri gibi oto pilot sistemi paketleri satsın.Günde belli bir saat (kısıtlı bir şekilde) gemiyi oto pilota bırakalım.Bizim yerimize kutu toplasın veya npc kessin.Hatta kutu toplama ve npc kesme paketlerini ayrı ayrı satsın ve ikisi aynı anda alınamasın.Mesela günde sadece 5 saat kullanılabilsin bu oto pilot(saati ayarlamak onlara kalmış sadece örnek)belli bir kısıtlaması olsun gün boyu olmasın ki gerçek oyuncularla da oynayabilelim.Mesela sabah 7 den öğle 12 ye kadar oto pilot kullanıma açık olsun oto pilotta ki oyuncular hedef alınamasın.Saat 12 den sonra oto pilot kullanıma kapatılsın sonrası oyunculara kalmış.Bu yolla hem Darkorbit para kazanır hem oyuncular illegal yollara bulaşmadan hesap kasabilir.Bu bot olayı zaten oyunun dengesini yeterince bozdu şimdi çıkıp da buna çok dengesiz demeyin lütfen.Yeni başlayan bir oyuncunun botçu hesaplara yetişmesi imkansız kendi emeğiyle.Lütfen fikri olanlar aşağıda iyi kötü belirtsin sonuçta yoruma açık bir fikir, ki geliştirilse ve uygulansa bence iyi olur!

Dekon, Archel, *mhmtaykn* ve diğer 8 kişi bunu beğendi.
  2. Fikir güzel ama en ufak sorunu bile düzeltmeyen bigpoint ve foruma haftada bir giren görevliler pek takar mı bilmem.Eğer böyle bir şey olsa eski oyuncularda oyuna dönebilir bir ihtimal

3. çok iyi fikir fakat %100 uygulanmaz emin olabilirsin

41TRNoName ve kadir7751 bunu beğendi.
  4. Bi ara darkorbit mail adreslerine anket yollamisti konunun icinde buda vardi. Olsun cunki artik otoculardan npc kesemez oldum.

5. kadir7751

kadir7751 User

kardeşim zamanında server birleştirme olayı hakkında da böyle öneri başlıkları açılmıştı ve altında "çok zor olmaz" diyenler baya fazlaydı şimdi server birleşimi testleri bitmek üzere bu gün hatta birleştirildi sanırım bazı avrupa serverleri.Yani demem o ki olmaz demeyelim belli mi olur.

6. Ayrica konuyu fikir havuzuna tasittir.

7. şu adminlere banlama yetkisi verilsin insin haritalara gördüğünü banlasınları yeni harita çıkarsınlar birde yeni yaratıkları olan fazla uridium versin

8. -Star-

-Star- User

Adminlerin banlama yetkisi var ancak adil bir işlem olmayacağından yapmaktan çekiniyorlar."Bizimle savaşı olan klandasınız ondan bizi banladınız.","Beni banladınız şunu banlamadınız."gibi şikayetler oluşacağından bunun yazılımsal olarak çözülmesi gerektiğini düşünüyorlar.Şahsen haklı buluyorum adminlerin haritaya inip banlama yapmamasını.Pushingten şeref,tp eksiltmesi yapılan hesaplar bile savaş klansınız muhabbeti yapıyor gerek sohbette gerek forumda.

9. Tauly__

Tauly__ User

Eğer herkes gemisini npc kesme botuna koysa (belli saatlerde olsa bile) oyun robotlaşmış olur.Kimin bot kimin reel olduğunu anlayamazsın.Senin önerdiğin fikir bence robotlaşmadan,makineleşmeden farksız.Parası olan katlayıcısını da alır botta alır.İsteyen kendi emeğiyle npc keser ya da kutu toplar.Herkesin bir fikri var.Kimisi bot tercih eder kimisi emeğiyle oynar.Önemli olan da zaten oyunu oynamak.Fullenme çabasına girmek olmamalı...

10. DraydiBoy

DraydiBoy User

Konu süper ya bayıldım ama şöyle bir durum var yapan gene yapar darkorbitin vereceği fiyat aralığının altında verir gene alır oyuncusunu içine :) o yüzden piyasa düşmesin :p:p:p:p

11. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Kasmadan bir şeyleri elde edince zevk alıyor musunuz?

Bu durum uri alımını tamamen sıfırlar. Darkorbit kar değil zarar onlarında işine gelmez.

Botlara çözüm bulunmaması bizim kabul etmemizi gerektirmez onların daha da çalışıp tüm botları kapatması lazım.

12. olması gerekiyor bence buyursun haritalara baksınlar eski yeni yaratık kesen botcu dolu :mad:

13. Oyun zaten robotlaşmış durumda... Bunu göremiyorsan... Şuan tr-4 sunucunda pvp kutucuları hariç 20-30 gemi npc botunda. Aktif olan gemi sayısı 10 değil. Pvp kutuclarını katarsak 100 gemi şuan botta aktif 10 gemi. Dalgamı geçiyorsun sen ? Hafta sonları kapı yapmaları hariç oyunda her zaman bot yapanların sayısı aktif olanlardan daha fazla! Bu konuda ısrar edersen kanıtları ile özelde sunarım sana!

Eğer herkes gemisini npc botuna bıraksa demiş :D :D Yahu 1-7 2-7 3-7 sen buralara hiç gitmiyor musun ? 10 sayborg npc kesimi botunda 1-2 gemi aktif.

14. Fikir güzel kardeşim lakin şöyle bir sorun var oyun bot programlarını kaldıramıyor kullananları bulamıyor ve ceza veremiyor senin dediğin sistem için öncelikle bot uygulamalarının kaldırılması veya engellenmesi gerekiyor onu da yapamıyor yaparlarsa ne mutlu bize ben böyle bir sistemin yapılmasından yanayım ancak oyun bot kullanıldığını kabul etmiyor ilk önce kendilerinin kullanıldığına inandırmaları lazım ve yüksek rütbeli oyuncuların gün boyu bot kullanıldığını söylersek kapıda bile bot kullanıyorlar gerisini siz düşünün yani gelmesi düşük ama mantıklı +1

}}SЦSКЦΠ{{ bunu beğendi.
  15. ts fln varmı kardeşim varsa saat 20:00 buraya ts atcam gelirmisin

16. Tauly__

Tauly__ User

İyi bir şey mi peki bu dostum ? Bana kalsa ben npc botuna karşı olduğumu söylüyorum.Bir de üstüne oto pilot sistemi gelse oyun robotlaşmışken daha da suyu çıkacak.Sen cümleleri yanlış anlamaya yönelmişsin gelmiş bana patlıyorsun.Olayı biraz daha kavramaya çalış ondan sonra gel tekrar konuşuruz.. :D

17. ordamisin

18. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konuyu uygun bölüme taşıdım. Birbirinize sataşmadan tartışın bizde izleyelim yorumlar fikirler neler bilelim. Durumu göre de gereken yere iletelim.

İyi Forumlar.

19. Demi kardeşim Oto pilot şöyle düşünelim bir Savaş gemisi Fırkateyn :D Mürettebatı kaç kişi ??
    demii bizim kullandıgımız gemiler Goliath Vengeance Leonov vs aga bu gemiler Bi Fırkateynden daha güçlü ULTRA özelliklere sahip, daha teknolojik Gemiler değilmi bakış açısına göre :D
    yanii bizim kullandıgımız gemidede yardımcı mürettebatlar var yanii biz görmuyoruz amaa varrr illakii,
    oto pilot dediğin şeyide yardımcılara bırakmış gibi onlardan istediğimiz şeyi devam edipp Verdiğimiz görevi yerine getirsinler.
    çok doğru bir yaklasım olur.
    Fiyatlandırması isee ŞÖYLE olabilir
    VİP+ :D Vip Aylık Vip 17-20 tl desek
    Vip+ da 37-40 olsun misal.

Tabi bu işlem gerçekten yürürlüğe girerse oyuna üye olan tüm kullanıcılara 2 hafta ücretsiz şekilde sunulması lazım ve GERÇEK ZAMAN DEĞİLLLLLLLLLLLL( gerçek zaman olursa bu Güncellemenin geldiğinden haberi olmayan Playerlar Haberleri oldukları zaman kullanamazlar.
    ama oyun içi zaman anlamında olursa (sadece Yardımcı Pilot kısmı) milley 1 aylık Yardımcı Pilotu tam anlamıyla kullanmıs olacak.
    Yalnışmıyım :D

20. Goliath savaş ''kruvasanı'' o konuda mürettebatı olabilir de vengeance ve leonov gemilerinin mürettebatı olduğunu sanmıyorum çevik ve avcı gemileri gibi bunlar , bildiğin yalnız kurt gemileri , bizden başkası yoktur o geminin içinde :p

Sayfayı Paylaş