bot niye ses cikmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 20 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

slm yilladir herkez yaziyor ciziyor Burda bunun 3 tane sebebi vardir bann atmiyorlarsa tabiki insanin aklina gelen

bu porgamlari merkez yapiyor satiyor bencede oyle
    vip indiirim katlayici gibi seyler cok satiliyor

yada 2020 de oyun kapalacak o yuzden ne kazanirsak odur diyorlardir

simdi Burda adminler yaziyor ekip calisma yapiyor felan filan inandirici degil
    yada islerine gelmedi bu bizi asiyor almanya ses cikarmiyor diyorlar yalan mi

yada islerine gelmedi direk konuya kilit

bakin gecende yazdim suan Burda Temiz oynayan oyuncular salak yerine koyan biriler var
    tarama olacak yakinda ceza felan ya senin hani sistemin iyi ya 3 yildir 10 tane adami bulup bann atamiyorsan oyunu kapa hadi botlara birseyler kazaniyorsun bari kamu porgamini icinden cikar

burdan ne köy ne kasaba olur paraniza yazik inanin cope atin bir gun gelir alir isinize yarar buraya gemeyin para turkiye ekibi yada almanya yeter oyunun hakni yediniz

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Defalarca dile getirmemize rağmen bir kez daha söylemek istiyorum;

Bot banlamaları merkez ekibin kullandığı bir YAZILIM tarafından gerçekleştirilmektedir. Ne Forum Takımı ne de Darkorbit Türkiye Ekibinin bu konu hakkında hiçbir yetkisi bulunmamaktadır.

Mesajınızda argo içerikli mesajlar yazmamanız konusunda sizi uyarıyorum. Tekrarı olması halinde cezai işlem uygulamak durumunda kalacağım.

Konunuz tartışma ortamı yaratacağından dolayı kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.