BOT Olayına Kesin Çözüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADAMIN-DİBİSİN[CİXX] tarafından 18 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Bot Ve Haksız Kazanç Olayında Bulduğum Fikir Güzel Mi ? Oyuna Gelmeli Mi ?

Anketin kapanma tarihi 18 Haziran 2020.
  1. Evet

66,7%
  2. Hayır

33,3%
  3. Benimde Eklemek İstediğim Fikirlerim Var .

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar benim bot ve haksız kazanç olaylarında kesin bir çözümüm var.
    Ben diyorum ki günde 1 defa hatta günde 3 defa oyun oynarken saatler rast gele olmak üzere oyuncuların oyun ekranına önce kod gelecek kodu doğru giren oyuncular bir rast gele bir reklam videosu ile karşılaşacak veya oyun içi adminlerin hazırlamış olduğu oyun kuralları veya oyun hakkında hazırlamış olduğu rast gele bir video çıkacak ve video izledikten sonra video hakkında soru soran şıklar çıkacak veya video hakkında videoda ne anlatıldığı ile ilgili oyunculardan fikirlerini yazmaları istenecek daha sonra tekrar oyun ekranına kod çıkacak ve kodu yazacağız.
    Böyle hem bot olayına kesin çözüm bulacağız hemde oyun reklamlar ile para kazanacak veya oyun içi tanıtıcı videolar ile oyuna yeni başlayan oyuncular bilgilenecek aynı şey yeni etkinlikler içinde olursa etkinlikleri kavramak daha kolay bir hale gelecektir.
    şema şu şekilde işlemeli.

1. Aşama ekrana gelen kod doğru yazan 2. aşamaya geçecek.
    2. Aşama reklam veya oyun içi tanıtıcı veya oyun ile alakalı kuralları anlatan video veya daha önce etkinliklerden varsa video. Bu aşamada oyunculara video ile alakalı sorular sorulur ve cevaplaması istenir sorular ya şıklı olur veya cevap yazması beklenir.
    3. Aşama ekrana gelen kod.

Benim bulduğum fikir bu idi.
    Saygılar.

2. Olabilir çok da güzel olur ama bot kullanmayan adam da bu şeyi yapmak zorunda olacağından biraz sıkabilir. Az önce 7 dene Citadel arka arkaya Palladium topluyordu 5-3 te (TR-3 Sunucusu) şaka gibi bir olay.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu bölüm kurallarına uygun açtığınız için teşekkür ederim, fakat bu konuya benzer bir çok konu açılmıştı. Bu nedenle dilerseniz buradan sizler için hazırlamış olduğumuz Güncelleme ve Fikir Havuzu İndex adlı konuyu inceleyerek veya direkt buradan, buradan, buradan, buradan ya da buradan benzer konulara destek destek verebilirsiniz. Gerekli yönlendirme yapıldığından konunun kilitlenerek arşive taşınması uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.