BOT-RÜTBE-PUSHİNG

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`•Ç•A•V•U•Ş•´¯)-38 tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLUMLU BAKIYORMUSUNUZ

1. EVET BAKIYORUM

42,9%
  2. HAYIR TEŞEKKÜRLER

57,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Değerli Darkorbit ve Forum üyeleri

Öncelikle hepimizin bildiği gibi eskiden bigboylar bile binbaşı iken şimdi full elit gemiler uzman yüzbaşı vs.

bunun nedenin Bot Ve pushing Olduğunu Çoğumuz Biliyoruz Hatta Çoğumuz değil hepimiz Biliyoruz

Bunun için öncelikle Bottan Gemileri Uyarı Almıl Kapanım geri Argeleri Sıfırlanarak Açılmış Oyunculara (User,player) Arge Cezasının Haricinde Rütbe Puanlarının Azaltılmasını İstiyoruz .

Örn: Bottan Gemisi Uyarı Almış Bir Oyuncunun Argesinin Sıfırlanması Haricinde Rütbe Puanıda %50 Azaltılsın

Örn2:.Pushingten Gemisi uyarı Almış Bir oyuncunun Tp-Şp puanlarının %25 Azaltılması Haricinde Rütbe Puanıda Azaltılsın %50

->Çünkü Tp-şp Azalıyor Fakat İmha Edilen Gemilerden vb. Durumlardan Rütbe Puanı Alıyor .

Bu Duruma Sıcak ßakmanızı İstiyorum İyi Forumlar Diliyorum Modlarım İlgilenirse Sevinirim Hilesiz Adaletli Bir oyun İstiyoruz ..

TEŞEKKÜRLER.

2. Bir sıkıntısı var bunun, bazen sistem yanlışlıkla pushing algılayabiliyor. Bu nedenle Adminlerin verdiği Pushing cezası TP-ŞP- azaltsın.

Gelişmeli, oyum yok.

3. sanmıyorumki adminlerin pushing yapmayan bir oyuncuya pushing cezası vereceğini iyi forumlar...

yapana dahi verilmiyorken bazen yapmayana yanlışlıkla verilmesi imkansız.

4. dostum ben eskiden 2 flaxken kurmay binbaşıydım :D ( yalan değil.. ) şimdi fullum ama acemi yüzbaşıyım. :)

5. tr1 de tr2 de 2 yıldızdan aşağı rütbem olmadı tr3 e geldim tuğgeneral olduk tek yıldız eski ismiyle tuğ general yeni ismi Albay işte. bunların yüzünden soğuyoruz oyundan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.