Bot Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADAMIN-DİBİSİN[CİXX] tarafından 23 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar içim yanıyor.
    24.06.2019 da saat 01.00 civarı tr1 tr5 selverin de 2 7 haritasında hile kullanan bir oyuncu özel yaratığı kesti ardından bot devam etti.
    özel yaratık arada çıkan oil gibi ödüller veren yaratık.
    Adminlere sesleniyorum.
    Hakkımı helal etmiyorum.
    Bot kullanan oyuculara ceza vermiyorsunuz o zaman bize ceza verin.
    yeter artık canımıza tak etti içimiz yanıyor.
    botlar ban alana kadar oyundan alış veriş yapmayacağım.
    bu konuda kararlıyım.
    anket açmayacağım anketlik durum yok.

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Konunuzu öncelikle uygun bölüme taşıdım.
    Bot kullanan oyunculara ağır cezalar yapılıcaktır. Bunun cezalandırmasını merkez ekip yapmaktadır. Bot kullananlar er yada geç cezalandırılacaktır.

İyi forumlar

3. Hocam eride geçti geçide geçti, oyundan soğumayan kalmadı, bu saatten sonra saz çalsa ne yazar cura çalsa ne yazar.

4. evet önümüzdeki beş seneye kadar banlanacaklar merak etmeyin

5. Zan-zun

Zan-zun User

bunlarin en kisa dedigi en az 10 yil demek
    ben konu aciyorum gercekleri yaziyorum bann atiyorlar

botu satan merkez hemi ordan kazaniyor hemi Burda :DDD adamlar isi cozmus uri Alan aliyor zaten uri cekemeyenlerde botu aliyor darkmerkez durumdan meymun .DD bizde daha Burda yazalim alman forumlarini takip edin adamlar acik acik yaziyor bot dark ayit .DD

kimi kime sikayet edecen adamlar para gelsinde nerde gelirse gelsin diyo

bak yine yaziyorum bann felan olmayacak ya uri alma yada oyunu birak Burda duzen degismez

yilladir ayni sabir ceza ama hikaye yine kapatacaklar foruma bana ama hep yazacam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Haziran 2019
  6. canımıza tak etti ciğerim yandı nedir bu ya ?

Se7en ve »ΜÀ©£®À-ттц«™ bunu beğendi.
  7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle kullanmış olduğunuz üsluba dikkat etmeniz yönünde sizi uyarmam gerekiyor.

Bot kullanımı yasaktır ve oyun geliştiricileri tarafından bot yazılımı hazırlanıp satılması gibi bir durum söz konusu bile değildir.

Daha önce de pek çok defa haksız ithamda bulunmanız nedeniyle ceza almışsınız. Sizi bu konuda tekrar uyarıyorum, lütfen haksız ithamlarla oyuncuları yanlış yönlendirmeyin. Elinizde herhangi bir kanıt olmadan bu üslupla böyle ithamlarda bulunmaya devam etmenizin kimseye hiçbir faydası bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

8. Se7en

Se7en User

Er yada geç banlama olacak yazmısınız er yada gec zamanlaması nedir acaba hiç gelmiyor...!Ban atacaksanız atın ne bekliyorsunuz almanyaaaaaa.........................

9. Zan-zun

Zan-zun User

kanit diyosun sende gemi yokmu pvp haritalari x4 haritalarina ve simdi yeni moda 1 BL 2 BL 3 BL albay kurmay hade turm genaral bota
    kanit diyorsun al sana kanit merkez dedim ben turkiye ekibi demedim *** Sabah aksam kasdirio ve dunya uri kasiyor *** ama Burda hala sabir eger yada gec ne Zaman ***

yada size nasil bir oyuncu lazim tr1 tr5 girin bakin
    ama hakli oldugun bir nokta var orda sinirlendim ufak bir kelime yazdim onda haklisin

vallaha ben bunlarin hic birine guvenmiyorum yine diyorum hep diyecem bannlama olmayacak yuzde yuz 5 yil gecmis *** ben birakdim allaha sukur ama forumu takip ediyorum benle beraber 8 kisi birakdi uri ceken kisiler ne Zaman oyun duzelirse o Zaman burdayiz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Haziran 2019
  10. *** bir konuda arkadaş haklı tüm genral bile bota bırakıyor artık.
    Emeklerimiz boşa gidiyor.
    Biz adminlere kasılma işini kolaylaştırın biz hileci değiliz emeğimizle kasılıyoruz diyoruz ama adamlar anlamıyor

11. *** Hani diyor ya oyuncular bu rütbeler neden uçup gidiyor sebebi botların kapı açıp kapı yapabilmeleri. Düşünsenize gece gündüz kapı yapabiliyor ve uridium ise sıkıntı değil çünkü kasılan elit ile tekrar kastırılıyor. Bu döngü yüzünden oyunda ne rütbe sistemi, ne dürüst oynama ne de oyun zevki kaldı.

Baskına giderken gelişen gemiler sıksa bile kesmiyorum oyuncu sayısı azalmasın ve onlarda bota yönelmesin diye ama bu işin çözümü bu değil. Banlamalar gelse bile sererin yarısından çoğunu banlamak zorunda kalacaklar. Seprom olayı gibi bu biraz millet sepromu bitirdikten sonra sepromlar silindi.

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar takım arkadaşlarım tarafından verilmiştir.

Konu raporlara eklenmek üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.