Bot sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zzzula tarafından 5 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zzzula

Zzzula User

Siz hiç haritaya çıkıyormusunuz bi çıkın bakın x-3 haritasına bl haritalarına x-7 haritalarına online olan oyuncuların %80'i bot nereye gitsek bot artık bi çözüm bulun

2. Merhabalar,
    Bu konuda biz hiçbirşey yapamıyoruz hergün merkeze raporluyoruz bla bla bla :D

Bence bu oyunda biz TÜRK ler olarak önemli bir yerdeyiz bence moderatörler olarak ciddi bir şekilde baskı kurarsanız böyle bir sorun kalmayacağını düşünüyorum ama diyorsanızki bizde kullanıyoruz işimize gelmiyor o ayrı tabiiki haklısınız burada size karşı bir ithamda bulunmuyorum doğru veya yanlış sadece düşüncemi söyledim (shock)

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bot sorunu ile ilgili merkeze sizlerin yardımıyla bir bildiri ilettik. Bunun sonucunda bir dönüş alırsak duyurusunu yapacağız.
    Botlar er yada geç cezalandırılıcaktır.

İyi forumlar

4. **LİMAN**

**LİMAN** User

Merkezin bot kullanan oyuncularla ilgilenecek vakti yok herhalde haftasonu gelsinde millet para yatırsın derdindeler

5. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Maalesef bot sorunlarını bulduğumuz her fırsatta, tüm raporlarımızda detaylı bir şekilde yer veriyoruz. Ancak merkez ekip bot sorununa kalıcı bir çözüm geliştirdiği ve %0 hata yapmayı hedefledikleri için çalışmalarını sürdürmektedir.

Umarız ki en kısa sürede tüm bot sorunlarından kurtulmuş oluruz.

Gerekli cevap verildiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.